Eu sunt Gicu!

Si uite asa, mi-a venit pe spitz o idee.  Sa fac o rubrica mai lejera, glumeata, care sa descreteasca fruntile voastre alea incruntate. O rubrica cu lucruri care nu sunt neaparat adevarate dar vorbesc despre realitati.  Un fel de blog al natarailor care mai au chef si de o caterinca nu doar de “Loeb e cel mai bun, nu mai avem ce discuta”! Adica un blog pentru toata lumea care gusta motorsportul romanesc sau de aiurea.

 

Aici o sa va spunem de ce Giri nu are nicio sansa sa castige vreun raliu atata timp cat navigator ii este Berghea. Aici o sa va spunem de ce Kimi nu se mai imbata ca porcul din doua in doua zile si tot aici o sa va spunem de ce Mitrasca e asa trist in postarile lui. Hai ca pe asta nu o mai putem tine in noi. Din cauza ca Roxana Habina nu-i raspunde la avansuri de vreo trei ani incoace. De aia!

 

“Gicu Zice” e un fel de timesnewroman.ro al motorsportului, un fel de catavencu, un fel de… fel de fel de glumite, rautacisme si enormitati. Numai asa, pentru ca ne invartim in lumea asta mica a curselor si am vazut ca lumea se tine de sotii si in parcul de service, si in regrupare si chiar pe probe.

 

Asadar, Giculetzu nostru va fi un caricaturist care nu are teama de nimeni si nimic si ii va face pe toti sa-si vada propria personalitate asa cum e ea. Abrupta, sincera, exagerata, glumeata, copilaroasa.

 

Daca diferenta dintre oamenii mari si copii e doar pretul jucariilor de ce nu ne-am juca si noi pe site-ul nostru? Sa-i dam drumul, asadar…

 

Al vostru, Giculetz!