Stefan Vasile sustine Promo Rally

Stefan Vasile, unul din cei mai de succes piloti romani din toate timpurile, se alatura proiectului Promo Rally, programat sa debuteze la finele saptamanii. Intrecerea brasoveana destinata exclusiv amatorilor se bucura de succes, 25 de concurenti trimitand pana joi seara cereri de inscriere.

Stefan Vasile

Dupa ce Dan Girtofan si-a exprimat sprijinul pentru proiectul Promo Rally, un alt fost campion national de raliuri, Stefan Vasile, se alatura brasovenilor de la Auto Blic. Cunoscut mai recent prin functiile pe care le-a ocupat in cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, pe care a si condus-o intre 2007 si 2008, Stefan Vasile este unul din cei mai de succes “ralisti” romani din toate timpurile. Pe langa cele trei titluri de campion national absolut, obtinute in 1984, 1988 si 1990, Vasile are in continuare in palmares cel mai bun rezultat in Campionatul Mondial de Raliuri – locul 18 in Raliul Portugaliei 1985 si peste 30 de prezente internationale cu echipa Dacia intre 1978 si 1990.

 

Maestru al Sportului inca din 1980, Stefan Vasile se ocupa de activitati de scoala de pilotaj din 1995, cand infiinta Hobby Sport – scoala de pilotaj Stefan Vasile, alaturi de Ionel Malaut. Scoala este in prezent cea mai veche din tara, iar unul din castigatorii Promo Rally se va bucura de cursurile predate de marele campion, prin mana caruia au trecut nume importante ale raliurilor de la noi din tara, precum Claudiu David, Alexandru Pitigoi, sau Manu Mihalache.

Stefan Vasile Nova

Inscrierile pentru Promo Rally 1, etapa programata duminica 22 noiembrie, continua, pana joi seara numarul participantilor ajungand la 25.

 

Promo Rally este sustinut de ProX, partenerul oficial Auto Blic in sezonul 2016 si de partenerul tehnic Cyclon Motorsport. Competitia se desfasoara sub egida Asociatiei Judetene de Automobilism Sportiv Brasov si sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.