Cupa Resita 2011 – Lucien Hora castiga cea de-a doua etapa de acasa (rezultate + clasamente)

Astazi la fel ca la prima etapa a Cupei Resita 2011 vom incerca sa va tinem la curent cu rezultatele participantilor in aceasta a doua etapa a Cupei Resita 2011. Pentru a vedea toate update-urile trebuie sa faceti un refresh al pagini printr-o simpla apasare a tastei F5.

 

Mansa de recunoasteri s-a incheiat pe traseul din Valea Domanului. Vremea e insorita, cerul mai mult senin iar termometrul indica 16 grade Celsius. Prima mansa de antrenamente a inceput la ora 9:45. Lucien Hora a stabilit timpul de 2:09,223, Paul Andronic 2:20,793, Sorinel Iliescu 2:28,574 iar Christian Nistoran 2:28,982

 

A doua manşă de antrenamente s-a încheiat, pe o vreme frumoasă, însorită, cu cerul preponderent senin, la 18 grade Celsius. Lucien Hora, Paul Andronic şi Christian Andronic au decis să nu mai urce în a doua manşă, iar Mihai Cîmpeanu, care a luat startul, n-a ajuns în schimb la finish.

 

Startul primei manse de concurs va avea loc la ora 12:10.

 

Lucien Hora campionul en-titre reuseste sa castige cea de-a doua etapa a Cupei Resita 2011, etapa de casa pentru pilotul resitean, stabilind timpul de referinta pentru noul traseu din Valea Domanului: 2:06,964. Paul Andronic a trebuit sa se multumeasca cu pozitia a doua astazi, iar locul 3 i-a revenit tot unui pilot resitean, un abonat al acestui loc in campionat Christian Nistoran.

 

Rezultate finale

 

Final Open

 

Final N

 

Final A

  

Final H

 

Final 2 roti motrice

  

Final Debutanti

  

Final juniori

One thought on “Cupa Resita 2011 – Lucien Hora castiga cea de-a doua etapa de acasa (rezultate + clasamente)”

  1. Este normal sa concureze o masina ,monopost cu CX net imbunatatit cu una care are forma si CX-ul de strada?

Comments are closed.