Hatters Motorsport si Motorsportnews.ro va provoaca din nou la concurs

Campion National Absolut in acest sezon al Campionatului National de Viteza in Coasta, Lucien Hora  ne-a oferit un spectacol de zile mari la toate etapele desfasurate, prin alinierea la start a unui  performant monopost LOLA F3000 in aplauzele la scena deschisa ale spectatorilor.

Incoronat la fiecare etapa “King Of the Hill”, Lucien a doborat record dupa record, uneori chiar si de doua ori asa cum s-a intamplat la Muscel Racing Contest pe frumosul traseu de pe Mateias.

Concursul pe care vi-l propunem astazi se adreseaza tuturor si tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la cele doua intrebari:

1. Cate victorii consecutive in Clasamentul Open a obtinut Lucien Hora in Campionatul National de Viteza in Coasta 2010 ?


2. Cate etape de Viteza in Coasta a organizat in acest an Hatters Motorsport?


Premiile constau in 3 postere cu Lucien Hora alaturi de monopostul LOLA F 3000 cu autograful campionului in original si 3 sepci inscriptionate  Hatters Motorsport .

Concursul se va desfasura in perioada 01 – 07 noiembrie 2010 iar castigatorii vor fi anuntati luni 8 noiembrie 2010 . Raspunsurile le puteti trimite pe adresa noastra de e-mail [email protected] , iar castigatorii vor fi trasi la sorti cu ajutorul softului disponibil pe random.org .

Astazi va lasam in compania Campionului sa parcurgeti alaturi de el urcarea de concurs in urma careia a stabilit un nou record la Campulung.

Lucien Hora si LOLA F3000