Lucien Hora a facut dubla in Muscel Racing Contest

  • Dupa ce invinsese vineri. campionul en-titre a castigat si competitia de duminica, devansandu-i, cu un avans remarcabil, pe Paul Andronic si Christian Nistoran

 

  • Etapa secunda a Muscel Racing Contest a avut pe lista de inscrieri 53 de concurenti. Dintre acestia, 50 au fost clasati

 

  • Etapa s-a disputat sub titulatura “VIZITATI CAMPULUNG MUSCEL”

 

Muscel Racing Contest, primul eveniment din Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, l-a avut in prim-plan pe Lucien Hora. Dupa ce a castigat etapa de vineri, duminica, motivat si de incurajarile unui bun prieten, care i-a cerut sa mearga la maximum, si-a depasit copios timpii din prima etapa. Cu un timp de 2:13.648, cu 7 secunde mai bun decat cel de vineri, Hora s-a impus autoritar, a fost din nou “King of the Hill”, si, iata, a ajuns la 17 victorii consecutive.

 

 

Locul secund i-a revenit lui Paul Andronic. Si el, ca si Hora, a avut o prima mansa foarte buna, si, la adapostul avansului pe care-l avea pentru urmaritori, a concurat pentru public in cea secunda. “Miile de fani care au venit sa ne urmareasca meritau o portie de spectacol”, a spus Paul, cel care s-a impus si la Grupa H, devansandu-i pe Victor Baldescu (locul 6 in ierarhia Open) si Serban Andrei.

 

Disputa pentru locul 3 a fost extrem de stransa. In prima mansa cel mai rapid a fost Andrei Dumitrescu, insa, in cea secunda, Christian Nistoran, ocupantul locului secund vineri, a izbutit sa-l invinga, adjudecandu-si, pe langa victoria la Grupa N, si pozitia a treia in ierarhia Open. La N, Nistoran a fost insotit pe podium de Sorin Iliescu si Lucian Radut, in timp ce la Grupa A primii trei clasati au fost Ciobotaru, Campeanu si Grigorescu, cel din urma triumfand la Clasa A3.

 

Rezultate Concurs

 

Final Open

 

Final H

 

Final N

 

Final A

 

Final I

 

Final Echipe

 

Final 2RM

 

Final Debutanti

 

Final N5

 

Final A3

 

Final H3

 

Final Jr