Emil Ghinea revine in batalie

Dupa primele doua etape din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, in care rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor, Emil Ghinea revine pe podium. Valea Domanului, un traseu tehnic si de viteza, l-a readus pe pilotul din Mangalia in lupta pentru podiumul Grupei H3. Cu o strategie buna si o masina cu setari adaptate cerintelor competitionale, Emil Ghinea a reusit sa urce pe treapta a 2-a a podiumului la Grupa H3. 

Resita_Emil_Ghinea

Masina, dupa doua etape de chin, in sfarsit merge! Acum pot sa spun ca am o masina buna pentru coasta. M-am intors in batalie,” declara cu emotii in glas pilotul din Mangalia. “A fost o etapa superba. Nu am fortat. Invat, ma acomodez cu materialul de concurs. In sfarsit Jean si Vlad Pescaru au reusit sa-mi seteze Renault-ul conform recomandarilor mele si nevoilor impuse de un astfel de concurs.

 

Dupa desfasurarea celor trei etape, campionul in exercitiu al Grupei H3 se afla pe locul 2. Insa sa nu uitam determinarea si ambitia acestui pilot. A trecut de la tractiunea fata la tractiunea spate, fapt ce necesita un efort constant si adecvat in cunoasterea si exploatarea Renault-ului Clio RS V6 Trophy.

 

Trecerea la tractiunea spate m-a pus pe ganduri. Insa nu mi-a pierdut dorinta si ambitia de a invata sa conduc un bolid cu tractiune spate si motor central. Este o masina dificila care imi aduce dureri de cap dar si satisfactii. Imi doresc foarte mult in a 2-a parte a campionatului sa merg asa cum imi place. Imi pare rau ca am pierdut un partner. Am avut incredere in acesta. Din pacate nu mi-a rasplatit eforturile si implicarea cu o sustinere adecvata, fapt pentru care am renuntat sa-i mai reprezint. Acum sunt nevoit sa gasesc parteneri care sa se bucure de rezultatele mele,” a mentionat Emil Ghinea. “Multumesc tuturor spectatorilor prezenti la etapele de viteza in coasta pentru sustinere. Aplauzele lor sunt un trofeu pentru fiecare pilot, pentru fiecare echipa,” a concluzionat Emil Ghinea.

 

Prezenta lui Emil Ghinea in Campionatul National de Viteza in Coasta in sezonul 2014 este posibila datorita: EdyMax Motors, Cucor srl, Corsa Hotel, Jan Pescaru Racing, Target Company, Speed Wash Team Mangalia, Primăriei Mangalia şi Consiliului Local Mangalia.