Dacia Logan Serus este tripla campioana nationala

Dupa titlurile de campion national obtinute in 2011 si 2012, cat si cel de vicecampion din 2013, Bogdan Rusea a reusit la finalul acestui sezon competitional sa urce din nou pe cea mai inalta treapta a podiumului la clasa H1. Cel de-al treilea titlu de campion national reprezinta pentru pilotul bucurestean sustinut de Serus – Dealer autorizat Dacia, Renault si Nissan, Total Lubricants Romania, Safety Broker si Hesper, unul dintre cele mai frumoase rezultate, intrucat a fost obtinut in ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta dupa o lupta pasionanta de-a lungul intregului sezon.

Bogdan Rusea - triplu campion national cls H1

Sunt foarte fericit pentru ca am devenit a treia oara campion national!!! Sezonul acesta a fost unul extrem de animat la clasa H1 si faptul ca emotiile au fost prezente pana in ultima zi nu poate decat sa ma incante. Ma bucur foarte mult si pentru ca am reusit sa-mi rasplatesc partenerii pentru sprijinul pe care mi-l acorda de atata timp si sper ca le-am adus aportul de imagine pe care si-l doreau. Anul acesta am incercat sa ne apropiem si mai mult de fani prin intermediul echipei din care fac parte, iar acum, odata cu finalul campionatului, nu ne ramane altceva de facut decat sa ne apucam de munca pentru sezonul 2015!” a declarat Bogdan Rusea, campion national la clasa H1 in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta.

 

Dacia Logan dezvoltata de catre tehnicienii Serus reprezinta un proiect unic in Romania si si-a dovedit inca odata fiabilitatea si viteza pe traseele Campionatului National de Viteza in Coasta. Avand la baza un motor de 1,6 litri aspirat normal pe benzina, care in urma modificarilor aduse dezvolta in prezent 190 cai putere alaturi de o cutie de viteze secventiala, Dacia Logan Serus a ramas o masina extrem de competitiva si in acest sezon.

 

Toti mecanicii si inginerii de la Serus sunt foarte mandri de rezultatul muncii lor, mai ales ca toate modificarile importante la motor si cutia de viteze au fost realizate de noi, in Romania. Configuratia actuala a masinii este una unica in tara si odata cu acest proiect ne-am dovedit si profesionalismul care ne caracterizeaza la Serus” a mai adaugat Bogdan Rusea.

 

Pentru al doilea an la rand, Campionatul National de Viteza in Coasta 2014 s-a desfasurat conform noului regulament, cu cate o singura etapa desfasurata de-a lungul zilelor de sambata si duminica, nu cu cate doua etape, asa cum se intampla pana la debutul sezonului anterior. Punctele bonus acordate pentru cele mai bune trei rezultate obtinute in calificarile de sambata s-au dovedit a fi extrem de importante pentru Bogdan Rusea, el devenind campion national pentru a treia oara doar cu un singur punct avans.

 

Nivelul pregatirii masinilor de concurs la clasa H1 a fost din nou unul foarte bun iar pilotii acestora sunt unii dintre cei mai ambitiosi si combativi, astfel ca ne-am luptat pentru fiecare punct inca de la inceputul acestui campionat. Aceasta lupta nu ne-a permis prea multe greseli si probabil acesta este cel mai intensiv sezon la care am luat startul pana acum. Sper ca planurile noastre sa decurga asa cum ne dorim si sa ne aliniem la debutul urmatorului campionat cu o surpriza frumoasa pentru fanii Vitezei in Coasta din Romania!a mai spus Bogdan Rusea, campion national la clasa H1.

 

Bogdan Rusea a fost sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta de catre Serus – dealer Dacia, Renault si Nissan, Total Lubricants Romania, Safety Broker si Hesper.