Podiumuri importante pe Transalpina pentru Shark Racing

Cel mai inalt drum din Romania a gazduit in perioada 13-14 iunie Cupa Gorjului, cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Pilotii echipei Shark Racing, Gabriel Laurentiu ENE si Alex MIREA, au reusit si la aceasta etapa sa urce pe podiumul de premiere al claselor H2 si H3, dar si pe podiumul rezervat automobilelor cu doua roti motrice.

 

Gabriel ENE
Gabriel ENE

Gabriel Laurentiu ENE a urcat pe ultima treapta a podiumului de premiere, la clasa H3, dupa o lupta stransa cu adversarii sai, cei trei piloti situandu-se intr-un ecart de doar 1.5 secunde. “Etapa de la Ranca a fost o etapa plina de peripetii. Ma bucur foarte mult pentru rezultatul obtinut, acesta fiind maximul care il puteam obtine in urma intamplarilor petrecute. In ultima mansa de recunoasteri a trebuit sa ma recunosc invins de o turma de oi care acaparase traseul de concurs. Alegerea neinspirata a pneurilor s-a soldat cu doua iesiri in decor la recunoasteri, in urma carora masina a fost usor avariata, iar dupa ultima mansa de concurs am avut parte si de un mic incediu izbucnit la compartimentul fiind nevoit sa trec linia de sosire in flacari, la propriu. Din fericire cu ajutorul colegilor aflati in regrupare am reusit sa stingem relativ repede focul, avariile fiind minore.  In aceste conditii sunt multumit de rezultat si pentru faptul ca am reusit sa adun puncte pretioase in economia clasamentului. Am inceput deja pregatirile pentru urmatoarea etapa, unde sper sa reusesc o evolutie mai buna.” declara Gabriel ENE, cel care ramane liderul clasei H3 cu un singur punct avans fata de urmatorul clasat.

Alex MIREA - Cupa Gorjului Transalpina 2015
Alex MIREA

 

Alex MIREA a repetat rezultatele de la etapa precedenta urcand din nou pe treapta a treia a podiumurilor de premiere ale clasei H2 si clasei rezervata automobilelor cu doua roti motrice. “Desi am incercat sa depasesc limita mea si a masinii, stiam ca cel mai bun rezultat pe care-l puteam obtine la Ranca este locul 3. Punctele obtinute aici ma tin inca in cursa pentru un potential titlu, insa asta presupune sa castig toate etapele ramase. Pare imposibil avand in vedere rezultatele primelor 3 etape, dar matematic este posibil. Evident ma bucura podiumul obtinut, dar de fiecare data, din dorinta de a obtine mai mult sunt foarte aproape de a iesi in decor. Le multumim tuturor spectatorilor prezenti pe traseul de concurs care ne-au incurajat si de aceasta data si ii asteptam din nou alaturi de noi la urmatoarea etapa.” incheia Alex MIREA care ocupa dupa trei etape locul al treilea al clasei H2.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.