Participare masivă la Trofeul Râșnov 2015

Trofeul Râșnov deschide sezonul 2015 al Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și, la fel ca în fiecare an, se bucură de o popularitate deosebită în rândul concurenților. Până la această oră, lista de înscrieri include nu mai puțin de 70 de piloți, în frunte cu campionul național absolut al ultimelor sezoane, Lucien Hora. Resiteanul va pilota același spectaculos monopost Lola B99/50 cu care a încheiat sezonul trecut, tot la Râșnov pe primul loc.

 

Din pleiada de Mitsubishi Evolution de diverse generații care se vor întrece pe traseul de pe Valea Cetății fac parte și mașinile pilotate de Ovidiu Zaberca, Paul Andronic și Lucian Răduț, de la care ne așteptăm, ca la fiecare etapă, la o luptă la limită. Privirile vor fi atrase și de modelul Ferrari 430 Challenge pilotat de Florin Voicu dar și de superbele mașini clasice. La capitolul surprize îl menționam pe pilotul de raliuri Danny Ungur (Ford Fiesta) dar și pe Costi Stratnic, care revine la coastă cu un model BMW 135d. Având în vedere că înscrieri vor continua și săptămâna viitoare, este de așteptat ca numărul celor prezenți la start să fi și mai mare.

Bogdan Rusea - triplu campion national cls H1
 
Întrecerea se desfășoară pe clasicul traseu cu startul la ieșirea din Râșnov și care urcă spre Poiana Brașov până în locul numit “Poiană Cristianului”. Lungimea traseului este de 4 km, iar cele două zile de concurs sunt împărțite în șase, respectiv patru manșe.

 

Trofeul Râșnov este susținut de partenerii principali ai evenimentului, Total Lubricants România și SERUS – Reprezentant autorizat Dacia, Renault, Nissan. Partenerii evenimentului: ProX, DMS Drinks, Silnef Security, Olmedo, Masita. Consiliul Local și Primăria Râșnov sunt parteneri oficiali iar Dunlop România, partener asociat.

 
Trofeul Râșnov este organizat de Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și se desfășoară cu sprijinul Poliției Rutiere Brașov, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Brașov și al Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Brașov.