Shark Racing sarbatoreste alaturi de fani Trofeul Sinaia

Trofeul Sinaia, cea mai asteptata etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta atat de catre participanti, cat si de catre spectatori este gata de start. A patra etapa a campionatului va avea loc chiar la finalul acestei saptamani, mai exact in perioada 25-26 iulie.

 

Echipa Shark Racing s-a pregatit intens pentru a sarbatori cum se cuvine una dintre cele mai vechi si spectaculoase etape de viteza in coasta din Romania. Pe parcursul weekendului spectatorii care vor fi prezenti pe marginea traseului de concurs vor avea parte de o serie de surprize placute din partea echipei, materiale promotionale si sansa de a intra in atmosfera curselor alaturi de o echipa profesionista.

Gabriel ENE

Ne-am pregatit special pentru etapa de la Sinaia in ceea ce priveste interactiunea cu fanii competiilor de motorsport din tara noastra. Fanii nostri care ne urmaresc pe pagina noastra de Facebook au putut participa la un concurs care a avut ca premiu un weekend alaturi de echipa noastra la aceasta etapa. Castigatorul va putea lua loc pe scaunul din dreapta in una dintre cele doua masini de concurs ale echipei si va putea trai emotiile si actiunea pe care noi le avem la fiecare cursa. Etapa de la Sinaia este una deosebita pentru ca are atuul de a se desfasura chiar pe strazile orasului si reuseste sa aduca participantii si spectatorii laolalta asa cum probabil nu o mai face nicio alta etapa. Este o atmosfera de sarbatoare si este sansa noastra de a oferi inapoi fanilor aprecierea pe care ei ne-o arata la fiecare cursa.” declara Gabriel Laurentiu ENE.

Alex MIREA

Proaspat intors cu o victorie la Cupa Dacia de la etapa de raliu din Cluj care a marcat revenirea in Campionatul National de Raliuri in acest sezon, Alex MIREA declara: “La Sinaia vin cu moralul ridicat dupa frumosul rezultat de la Cluj mai ales ca a fost obtinut in urma unei absente considerabile din peisajul raliurilor. Sinaia reprezinta, asa cum spunea si Laurentiu, locul in care apropierea dintre concurenti si fani este la cele mai inalte cote datorita faptului ca traseul este unul urban, iar fanii ne rasplatesc cu o prezenta sporita. Ma bucur ca vom oferi din nou sansa unuia dintre fanii nostri de a fi alaturi de noi intr-una din masinile de concurs ale echipei si de a experimenta doua zile alaturi de noi. Am pregatit o serie de surprize placute si celorlalti fani care nu au fost la fel de norocosi si le promitem ca vor avea ocazia si pe viitor sa participe la concursuri cel putin la fel de interesante. Ii asteptam alaturi de noi la cortul echipei si le multumim pentru prezenta cu care ne incanta la fiecare cursa de pe marginea traseului de concurs.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.