4 copiloti noi pentru pilotii echipei Napoca Rally Academy la Raliul Targu Mures

Patru participanti la tombola organizata de “Echipa MotecX” la Raliul Argesului vor sta in dreapta pilotilor echipei Napoca Rally Academy la shake-down-ul oficial inaintea Raliul Targu Mures, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Zoltan Szasz va sta in dreapta lui Tempesta, Mihai Duma va fi copilotul lui Bogdan Marisca, Stefan Baltat va experimenta senzatiile dintr-o masina de raliu alaturi de Danny Ungur, iar Alin Marin ii va dicta lui Vlad Cosma la shakedown-ul oficial de dinaintea Raliului Targu Mures. Toti cei patru au participat la tombola organizat de MotecX, sponsor al echipei Napoca Rally Academy, la Raliul Argesului.

Aflata deja la a doua actiune de acest gen, „Tombola MotecX” se va organiza si cu ocazia etapei de la Targu Mures. La fiecare etapa a Campionaului National de Raliuri al Romaniei, Transilvania Motor Sport, unic importator in Romania al produselor marca MotecX, organizeaza o tombola cu premii. Patru norocosi vor castiga castiga dreptul de a trai senzatiile dintr-o masina de raliu alaturi de pilotii Napoca Rally Academy la shake-downul din etapa urmatoare. „Este modul cel mai frumos de a-i rasplati pe cei care participa la aceasta tombola. In plus, simtind pe viu care sunt senzatiile intr-o masina de curse isi vor da seama cat de mare trebuie sa fie increderea celor din echipa Napoca Rally Academy in produsele MotecX atunci cand au decis sa le foloseasca”, a spus Mihai Stoica, directorul comercial Transilvania Motorsport SRL, importatorul unic al produselor MotecX in Romania.