Adrenalina, pasiune si emotii la Rompetrol Racing Challenge – Video

Cei mai buni 10 concurenti si-au dat intalnire in Marea Finala a Rompetrol Racing Challenge care a avut loc in Bucuresti pe 25 septembrie.

Peste 600 de participanti au intrat in ceea ce s-a dovedit a fi cea mai inedita si cea mai buna platforma de pana acum din tara noastra pentru promovarea unui amator in Campionatul National de Raliuri in sezonul din 2011. Sibianul Cristian Rus in varsta de 28 de ani va participa anul viitor in CNR si va beneficia de tot suportul tehnic si material ce va consta in masina oficiala de raliu, echipamentul, coordonarea, instruirea si cursurile de pilotaj aferente, toate acestea fiind oferite de Grupul Rompetrol si Napoca Rally Academy.

Cu o pregatire exceptionala toti cei 10 concurenti au oferit un spectacol incendiar din care nu au lipsit emotiile dezamagirile si bucuriile, iar spectatorii prezenti in numar foarte mare au aplaudat pe toata durata concursului si au gustat din plin demonstratiile oferite de pilotii Napoca Rally Academy Bogdan Marisca si Denny Ungur. 

Petrian Radulescu, director marketing, Rompetrol Downstream a declarat: “Este o platforma inedita, este un lucru care nu s-a mai facut pana acum in Romania am vrut sa aratam publicului pasionat de motorsport din Romania ca astfel de initiative se pot intampla si pot fi realizate la un nivel foarte inalt. Vom continua si la anul aceasta competitie.” 

Implicarea profesionistilor de la Napoca Rally Academy si-a spus cuvantul, piloti si copiloti din cadrul echipei au pus la cale un program intens de pregatire pentru toti pilotii participanti si impreuna cu Grupul Rompetrol au dat ceea ce speram sa fie viitorul campion din raliuri.

In continuare vom lasa imaginile sa vorbeasca despre ce s-a intamplat pe parcursul acestei competitii

Film realizat de www.evodesign.ro