Marius Contiu castiga prima etapa a Dunlop Rally Artist

Dupa o saptamana de-a lungul careia ati putut vota fotografia favorita iata ca aceasta coincide si cu preferintele  juriului. Marius Contiu este castigatorul etapei de la Brasov a concursului Dunlop Rally Artist si va beneficia la Raliul Muresului de pachetul Dunlop Rally Guest.  Intr-un Top 5 virtual s-au mai clasat in urma castigatorului Leonte Vasilica, Fetean Rares, Cristi Tudor si Bogdan Barabas.

 

Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati. “Fotografia etapei” a fost desemnata prin cumularea votului publicului si votul juriului. Ponderea votului publicului este de 30%, iar a votului juriului este de 70%.

 

Va reamintim faptul ca participarea in cadrul concurslui Dunlop Rally Artist nu presupune prezenta si inscrierea in concurs dupa fiecare raliu desfasurat. Acesta se va desfasura pe parcusul a inca 8 etape, cate una pentru fiecare raliu din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011.

 

 

 

La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

 

– Cea mai buna fotografie , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

 

– “People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet deanvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

 

Juriul este format din :


– Dan Besliu – www.freelancer.ro

– Catalin Stoia www.simcat.ro

– Catalin Oprea – www.pov.ro

– Gabi Tomescu – www.gabitomescu.ro

– Raluca Magdas – www.media-board.ro

– Mihai Popescu – www.motorsportnews.ro

 

 

Va multumim tuturor pentru participare si va invitam sa ne trimiteti fotografiile pe care le veti realiza  pe probele speciale ale Raliului Muresului, etapa a doua a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, raliu care se va desfasura intre 6 si 7 mai 2011.

 

Votul publicului :