Lansarea echipajului cu nr.70 : Adrian Grigore – Marius Paunescu

Joi, 25 martie, intr-un cadru intim oferit de Café Tabiet, pilotul Adrian Grigore si navigatorul sau Marius Paunescu si-au prezentat masina de concurs cu care vor participa in sezonul 2010 al Campionatului National de Raliuri.

Echipajul bucurestean a organizat acest eveniment  pentru a le multumi celor care i-au fost alaturi in stagiunea precedenta si care au hotarat sa-i sustina pe Adrian si Marius si in acest an. Este vorba despre companiile Biborteni, Igol Lubrifiants, Europrim, Balper Media, Agentia de Turism Triunghi si Serus Dealer Dacia Renault Nissan.

Echipajul cu nr.70 va evolua pe probele speciale in 2010 la bordul aceluiasi model Dacia Logan cu care a incheiat anul trecut competitia pe pozitia a patra in cadrul Cupei Logan. Pentru acest sezon, cei doi si-au propus sa ia startul la toate cele opt etape din cadrul CNR si sa incerce sa se situeze de cat mai multe ori pe podium astfel incat la final sa se claseze pe una dintre primele trei locuri ale Grupei N-Clasa2.

“In primul rand dorim sa le multumim celor care ne-au fost aproape, si ma refer aici la sponsorii nostri traditionali Biborteni, Igol Lubrifiants, Europrim, Balper Media, Agentia de Turism Triunghi si Serus Dealer Dacia Renault Nissan. Eu si Marius vrem sa ne ridicam la nivelul asteptarilor acestora si sa putem spune la finalul anului ca am avut un nou sezon competitional reusit, ba chiar mai bun decat precedentul. Pornim la drum cu speranta ca finalul Campionatului ne va gasi pe una dintre treptele podiumului de premiere”, a declarat Adrian Grigore.