Mesajul echipei Jack Daniel’s Rally Team „Condu responsabil: nu bea la volan!” ajunge la Cluj

Edwin Keleti si Catalin Berari: „suntem clujeni si la noi acasa vrem sa invingem!”

La raliul Clujului (25-27 iunie) pilotii Jack Daniel’s Rally Team sunt hotarati sa castige la toate grupele la care participa. Cu atat mai mult cu cat doi dintre ei sunt clujeni.

Edwin Keleti: „Clujean fiind, imi face o deosebita placere sa concurez acasa, mai ales ca acest raliu a fost castigat de 2 ori de mentorul meu, Mihai Muresan. Impreuna cu Victor, vrem sa ne razbunam greseala facuta de mine anul trecut la Cluj si care ne-a costat victoria cu doar cateva secunde. Vom aduce fanilor si prietenilor clujeni mesajul nostru, ca membri ai echipei Jack Daniel’s Rally Team: condu responsabil, nu bea la volan!”

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Catalin Berari: “Sunt la mine acasa si imi doresc mult sa fim pe locul 1. Avem foarte multi sustinatori, fiind clujeni si eu, si Edwin. Intreaga echipa Jack Daniel’s Rally Team  va fi ca acasa si prin tot ceea ce facem vom arata clujenilor cat de responsabili suntem.”

Titi Aur: „ Asteptam cu nerabdare macadamul, Clujul fiind ultima etapa de asfalt. Sper sa facem si aici un rezultat bun, mai ales ca la Targu Mures ne-am revenit si de la o etapa la alta rezultatele sunt tot mai bune.”  

Levente Csegzy: “Si eu si Gergo vom face tot posibilul sa fim pe podium. Tintim locul 1 si stim ca raliul Clujului este un raliu foarte frumos, iar oamenii extrem de primitori. Cunoastem cat de cat configuratia traseului si impreuna cu colegii de la Jack Daniel’s Rally Team speram sa aducem noi puncte importante echipei, acum, la mjlocul sezonului.”

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, , Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl.

Dupa 3 etape din campionat, Jack Daniel’s Rally Team conduce cu 198 de puncte in clasamentul pe echipe

Edwin Keleti si Victor Ponta conduc in clasamentul grupei A, cu 75 de puncte si 3 victorii. La grupa N Gergo Szabo si Levente Csegzy, castigatori pe Transfagarasan si situati pe locul 2 la Targu Mures, au acumulat 43 de puncte  si sunt pe locul 2 in clasamentul general.

De asemenea, tot la grupa N, Titi Aur si Karoly Borbely, se afla acum pe locul  7, echipajul evoluand din ce in ce mai bine si acumuland noi puncte in clasamentul general. La grupa K , Catalin Berari si Mihai Sandu sunt pe locul 2, dupa abandonul de la Targu Mures.

Mihai Leu, Team Manager: “De 3 etape Jack Daniel’s Rally Team urca pe podium, iar pilotii au rezultate foarte bune. Asa ca pentru Cluj ne pregatim de noi victorii. Colegii mei aduc si clujenilor mesajul de responsabilitate la volan. Pentru toti iubitorii de raliuri, dar si pentru toti cei care se afla in trafic noi spunem: “Condu responsabil: nu bea la volan!”

Jack Daniel’s Rally Team aduce in 2010 mesajul sau de responsanbilitate, cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta  pe Renault Clio R3 Maxi Evo la grupa A, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la grupa K,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la grupa N.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Agentia DRAFTFCB

Ana-Maria Pascaru

Senior PR&Events Manager