Ploaia, cel mai greu adversar de la Cluj pentru echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea

Dupa ce au avut parte de cate o pana de cauciuc in ultimele doua etape, Raliul Clujului, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, a adus pentru echipajul Sebastian Barbu/ Razvan Hulea 2 pene, un loc 3 in clasamentul Debutantilor Cupei Dacia si locul 7 in clasamentul general al Cupei Dacia.

Sebi: “Lipsa de experienta si primul raliul pe ploaie si-au pus amprenta pe evolutia noastra. Doua pene pe PS3 ne-au aruncat pe locul 8 la Cupa Dacia si de atunci a inceput cursa de recuperare. Raliul Clujului a fost dificil din toate punctele de vedere, a fost cel mai lung raliu de pana acum,
probele speciale foarte tehnice si murdare. Eu sunt insa multumit de cum am mers, de la Cluj am plecat cu experiente noi… iar pana la urma am reusit un loc 3 la debutanti Cupa Dacia. Sper ca evolutia noastra sa fie mult mai buna pe macadam si la Sibiu se facem un raliu cat mai bun. Ne vedem pe probe la Sibiu!”

Razvan: “Am inceput prima bucla fara sa ne asumam riscuri, nu stiam cum se va comporta masina in conditii de traseu ud si plin de “bile”. Lupta s-a terminat pentru noi pe PS3 Rasca unde am lovit un bolovan pe interiorul unui viraj si am facut doua pene pe partea dreapta. Cinci minute mai tarziu am revenit cu ajutorul spectatorilor, carora dorim sa le multumim cu aceasta ocazie, si am incercat sa recuperam cat se putea de mult. Am incheiat cursa pe locul 7 in clasamentul general al Cupei Dacia si pe locul 3 in clasamentul debutantilor Cupei Dacia, un rezultat obtinut cu multa munca si emotii pe masura. Urmeaza raliul Sibiului, cel mai dur din campionat, unde speram ca vom fi feriti de pene de cauciuc.”

Raliul Clujului,  desfasurat pe o vreme capricioasa care a pus la grea incercare echipajele, a fost ultimul raliu de asfalt urmand cea de-a V-a etapa din Campionat, etapa de macadam de la Sibiu care va avea loc intre 16 – 18 Iulie.

Echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea continua cursa cu sprijinul familiilor, prietenilor si doreste sa multumeasca partenerilor de la Vision Leasing, Oldies Pub, Schuster & CO Ecologic, Kappa Racing dealer Subaru Pitesti, Faxtor Motorshop pentru sustinerea morala cat si financiara si nu in ultimul rand partenerului tehnic Mach 1 Sport Tech.

PR Andreea Craciun

Credit foto: rallyphoto.ro