Adrian Raspopa incepe lupta pentru un nou titlu de campion

Adrian Raspopa, triplu campion la grupa A,  incepe batalia pentru titlul de Campion National Absolut.

Odata cu debutul sezonului 2010 din CNR, Adi Raspopa isi face debutul la grupa N. Desi stilul lui de pilotaj se pliaza pe un motor aspirat, iar un S2000 ar fi de preferat unui Mitsubishi EVO IX, Adi va aborda sezonul 2010 la volanul unei masini turbo cu acelasi profesionalism si incredere in sine.

«  Un adevarat pilot face performanta pe orice masina. E-adevarat ca exista stiluri de pilotaj care se potrivesc mai bine unor anume tipuri de motorizari, iar in lupta cu timpul e bine sa ai tot sprijinul din partea tehnicii, insa consider ca omul conduce masina, nu invers. Voi da tot ce am mai bun pentru a castiga primul meu titlu de campion national absolut si pentru a-l dedica partenerilor si fanilor nostri. »- a declarat Adi Raspopa.

Rivali pe probe, prieteni in afara lor

Dupa un an de pauza, Adi Raspopa revine in CNR cu sprijinul  bunului sau prieten Dragos Argesanu. «  Este o perioada critica pentru foarte multe companii, iar acest sport necesita resurse financiare uriase. Am decis sa-l sprijin pe Adi in acest sezon competitional pentru ca este un pilot foarte talentat, care merita ocazia de a demonstra ca poate face performanta si la un nivel si mai ridicat ca pana acum. »- a declarat Dragos Argesanu, pilot in CNR. Dragos va alerga la grupa H utilizind un Subaru Impreza STI, urmind ca de la urmatorul raliu sa foloseasca o versiune Cosworth a motorului cu o putere de 600 cp.

Numarul 1 in lume in productia si comercializarea lubrifiantilor

Campionatul de raliuri este, fara indoiala si o competitie a companiilor producatoare de masini si produse specifice. Niciun pilot din lume nu poate castiga titlul de campion fara material de concurs adecvat. Shell a decis sa dovedeasca performantele produselor lor si  alaturi de Adi Raspopa. » Sunt foarte bucuros ca o companie de acest nivel a decis sa-si asocieze imaginea cu mine. Este inca o recunoastere a performantelor mele, inregistrate in anii anteriori. Desi acest sezon reprezinta un nou inceput pentru mine, ii asigur pe cei de la Shell ca nu vor regreta alegerea pe care au facut-o.”- a adaugat Adi. Alaturi de Shell se va afla printre parteneri importatorul si macrodistribuitorul pentru Romania al lubrifiantilor, compania Elegeka-Ferfelis.

Adrian Rapopa va beneficia si de suportul editurii DAO PSI si Radio KIT Onesti.

EQ Motorsport Management

credit foto : Gabi Tomescu