DUNLOP partener in CNR si CNVC si in 2010

Pentru al patrulea an consecutiv, Dunlop îşi reconfirmă prezenţa în susţinerea celor mai importante două competiţii naţionale de automobilism sportiv din România: Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Parteneriatul unic cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv a dus în ultimele trei sezoane competiţionale la creşterea constantă a implicării Dunlop atât în campionatul intern de raliuri, cât şi în cel de viteză în coastă. „Implicarea noastră constantă în sprijinirea directă a dezvoltării celor mai importante două campionate interne de automobilism sportiv este în primul rând un efort de echipă între Dunlop şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Faptul că suntem în al patrulea an consecutiv de parteneriat unic, stabil, este dovada clară a faptului că eforturile noastre comune au fost încununate de succes”, a declarat Alina Mihăescu, Marketing & PR Manager pentru România şi Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires România.

Deşi sezonul 2010 se anunţă unul cel puţin la fel de dificil din punct de vedere financiar ca şi sezonul precedent, implicarea Dunlop în acest an rămâne cel puţin constantă, obiectivul principal fiind în continuare cel al dezvoltării continue. „Am apreciat deschiderea arătată de Dunlop de a-şi menţine implicarea şi în actualul sezon competiţional. Tradiţia este una din valorile noastre de bază şi ne vom canaliza eforturile către menţinerea pe termen cât mai lung a unui astfel de parteneriat. Suportul oferit de Dunlop atât la nivelul dezvoltării infrastructurii organizatorice, cât şi la nivelul creşterii şi consolidării activităţilor de marketing şi comunicare pentru cele două competiţii interne şi nu numai este unul salutar”, a adăugat Ovidiu Mazilu, Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Ca urmare a continuării parteneriatului dintre Dunlop şi FRAS, cele două campionate vor avea în acest an titulatura completă de „Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010” şi respectiv „Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2010”. 

Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010 va debuta pe 16 aprilie la Braşov, cu etapa inaugurală Tess Rally 2010. Ca şi în anul precedent, campionatul intern de raliuri va avea 8 etape ce se vor desfăşura conform calendarului competiţional anunţat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2010 este programat pentru perioada 21-23 mai a.c., când vor avea loc primele două etape din actualul sezon, la Şugaş Băi – Covasna, şi va avea 16 etape grupate câte două în opt duble.

Mai multe detalii despre Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010 şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2010 pe www.fras.ro

Izabella Ghiţă

Senior PR Manager Grupul Doi