Raliul Argesului 2010 este un raliu verde

La initiativa reprezentantilor Consiliului Judetean Arges, a Primariei Municipiului Pitesti si a organizatorilor Raliului Argesului, sportivii prezenti la raliu, vedetele invitate si oficialitati ale orasului Pitesti vor participa impreuna in zilele de desfasurare ale raliului la o campanie de plantare de copaci.

D-l primar Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti:” Este in programul nostru de mai mult timp sa acordam o atentie sporita spatiilor verzi din orasul Pitesti. Am mai avut si alte actiuni in acest sens si suntem deschisi la astfel de initiative. Am primit cu bucurie caravana automobilistica in orasul nostru si daca putem sa contracaram efectele nocive ale gazelor de esapament prin plantare de zone verzi, suntem cei mai bucurosi. Uram bun venit Raliului Argesului 2010 in orasul nostru si dorim mult succes participantilor.”

Pe de alta parte, reprezentantul organizatorului Hatters Motorsport, domnul Norris Mageanu ne-a declarat:” Este o mare reusita pentru noi sa aducem la Pitesti cei mai mari piloti din automobilismul romanesc. Si, daca acest lucru inseamna sa putem face si alte actiuni conexe benefice orasului Pitesti precum actiunea de plantare de copaci atunci consideram ca reusita noastra este si mai mare.

Inca de la inceput, multiplul campion national de raliuri, Titi Aur s-a aratat incantat de idee si si-a manifestat interesul de a participa la actiunea initiata de Primaria municipiului Pitesti.” Mi se pare o actiune pe care poate ar trebui sa o promovam la nivel national. Este adevarat ca masinile de curse polueaza mai mult decat o masina normala. Ma simt dator si onorat sa dau curs invitatiei oficialitatilor pitestene si sa spun DA unei idei excelente. ”

Raliul Argesului – www.raliulargesului.com

Raliul Argesului se va desfasura in perioada 7-9 mai 2010 la Pitesti si, dupa o pauza de 9 ani, va avea probele speciale de concurs pe Transfagarasan.

Raliul este organizat de Hatters Motorsport cu sprijinul Consiliului Judetean Arges, al Primariei Municipiului Pitesti si al Directiei Judetene pentru Sport Arges si este sustinut de Honda prin Valahia Investment, Hotel Muntenia, Hotel Victoria, Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, Pelind Family, Ramycom service, clubul Pink, cabana Capra, Wings Team, My Wash.
Evenimentul este prezentat de GSP TV si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.