Interviu cu Titi Aur dupa Tess Rally 2010

Revenit dupa un an in care a participat doar in Campionatul de Viteza in Coasta , Titi Aur s-a aflat la primul raliu din 2010 , alaturi de un navigator nou si a concurat pe o masina noua . Nefiind un fan al asfaltului sau cel putin nu al celui curat si uscat , Titi Aur s-a clasat la final pe locul 7 .

După un start bun, concretizat în locul 3 pe proba specială spectacol, derulată vineri seara în centrul Braşovului, Titi a început să piardă treptat timp în ziua secundă. Mici probleme de ordin tehnic dar şi a unui moment dificil în debutul specialei cu numărul 4 din cauza pneurilor reci au determinat echipajul Cosmote să reducă ritmul pentru a nu pune în pericol obiectivul pentru prima etapă, acumularea de puncte.

Cum a functionat noua masina a multiplului campion national si cum s-a adaptat alaturi de noul copilot Karoly Borbely , puteti afla din interviul de mai jos :

Motorsportnews.ro : Cum a decurs Tess Rally 2010 pentru dvs. tinand cont ca ati participat cu o masina noua si un copilot nou ? Cum a functionat masina, daca ati avut probleme si cum v-ati adaptat cu dl.Karoly Borbely.

Titi Aur : Mai bine decat ma asteptam si mai rau decat imi doream.  Copilotul a dictat foarte bine, dar eu am  avut mici retineri pentru ca a fost pactic primul raliu la care am participat impreuna. Echipa tehnica a functionat aproape bine, fiind alcatuita atat din mecanici romani din echipa mea cat si  din mecanici maghiari din echipa lui Gergo . Acestia trebuie sa se omogenizeze iar traseul a fost cel mai nefavorabil mie ( asfalt uscat).

Motorsportnews.ro : Se apropie Raliul Argesului, care incepand cu 2001 nu s-a mai tinut pe Transfagarasan. In acel an terminati sezonul Campion National Absolut . Cum a decurs raliul in 2001 ?

Titi Aur : A fost o etapa fara un istoric special pentru mine, am castigat etapa si doar atat.

Motorsportnews.ro : La ce ar trebui sa ne asteptam de la Raliul Argesului 2010 , tinand cont de locatia probelor speciale ?

Titi Aur : Probele speciale de la Raliul Argesului 2010 sunt spectaculoase, periculoase si dificile din punct de vedere  al pilotajului .

Motorsportnews.ro : Ce parere aveti despre Raliul Argesului 2010 si ce va propuneti sa realizati la acesta ?

Titi Aur : Raliul este intr-o zona interesanta din punct de vedere turistic, dar departe de orasele mari si greu accesibil pentru publicul larg. Cred ca ar fi fost obligatorie superspeciala  la inceput in Pitesti dar este binevenita si demonstratia de la finalul raliului. Imi propun sa maresc ritmul fata de raliul Brasovului, incercand sa obtin cat mai multe puncte, fara a risca cu orice pret locul 1. Maxim atac pentru noi va fi incepand cu etapele de macadam.