Ultima proba speciala – Conferinta de presa

Imediat după festivitatea de premiere, câştigătorii acestei competiţii s-au aşezat în faţa ziariştilor pentru a parcurge o ultimă probă specială din cadrul acestui raliu, conferinţa de presă.

Iată ce au declarat:

Locul 3 Marco Tempestini/Dorin Pulpea (Peugeot 207 S2000)

Marco Tempestini: „Ne bucurăm că ne-am urcat pe podium. A fost un raliu foarte greu, de viteză. A fost foarte greu pentru configuraţia maşinii noastre. Aşteptăm următorul raliu.”

Dorin Pulpea: „Un raliu destul de scurt cu viteze medii destul de ridicate. Ne bucurăm pentru locul obţinut.”


Locul 2 Valentin Porcisteanu/Dan Dobre (Mitsubishi Evo 9)

Valentin Porcisteanu : „Vreau să-i felicit pe câştigători. Ne aşteptam să nu fie un raliu foarte uşor. Proba Şinca a impus viteze extraordinare. Am terminat pe 2. Este extraordinar.”

Dan Dobre : „Am încercat să ne ridicăm la nivelul concurenţei. Pe alocuri am reuşit, pe alocuri nu.”

Locul 1 Bogdan Marisca/Sebastian Itu (Subaru Impreza N15)


Bogdan Marisca: „Trebuie să te simţi extraordinar când câştigi un concurs greu. Suntem la început de drum pe un proiect mai amplu Napoca Rally Academy care ar trebui să ducă sportul românesc spre noi culmi de performanţă. Mi-am dorit să câştig Poiana şi nu am reuşit. Virajul de la linia dreaptă Căprioara nu l-am făcut foarte bine. Mă bucur că nu au fost incidente grave. Ne bucurăm că timpul a ţinut cu noi. Un raliu reuşit. Să vedem dacă reuşim să ne asigurăm obiectivele.

Sebastian Itu: „.Ţin să felicit mecanicii puşi la dispoziţie. Noi ne-am făcut treaba cât am putut de bine.”


Pentru Motorsportnews.ro Dan Străuţi