Agentul 776

Zilele de 4-5 iunie 2010 aveau sa aduca pentru prima data caravana Campionatului National de Raliurl pe taramuri muresene. Raliul propunea un traseu aproape nou pentru majoritatea concurentilor, doar proba Praid facand parte pe vremuri din Raliul Harghitei pe asfalt. Din pacate restul probelor speciale, cu exceptia superspecialei foarte inspirat aleasa in centrul municipiului Tirgu Mures, aveau sa puna pe prim-plan performantele masinilor si mai putin pe cele ale echipajelor datorita abundentei sicanelor si multitudinii de linii drepte. Desi concurenta pentru locurile aducatoare de puncte a fost acerba, echipajul clujean, dupa cele doua locuri 7 obtinute in primele 2 etape ale sezonului, reuseste sa se claseze pe locul 6 la finalul raliului, lucru posibil si datorita abandonurilor de marca ale colegilor de competitie.

Horatiu Savu: “Nu am avut un raliu foarte bun, oboseala acumulata inainte de acesta datorita problemelor organizatorice de la Raliul Clujului punandu-si amprenta pe capacitatea mea de concentrare. Am incercat si o alta marca de placute de frana, ceea ce a dus la mici inexactitati in gasirea punctului optim de franare, mai ales la abordarea sicanelor. Dar una peste alta avem un rezultat bun, iar target-ul propus la inceputul raliului,  si anume acela de a ne clasa in puncte, a fost realizat. ”

Marc Banca: ”A fost ok, cred ca m-am descurcat bine cu dictarea, si sper ca la Cluj sa ne clasam si mai bine, pentru ca pe probe va conta mai mult valoarea echipajului decat cea a materialului de concurs. Nu mi-au placut probele, au fost de prea mare viteza, insa superspeciala a fost foarte reusita din punct de vedere al traseulu, cu minusuri privind securitatea spectatorilor”.

Cu cele 20 de puncte realizate in cele trei curse disputate pana in prezent, echipajul clujean se situeaza pe locul 7 in cadrul clasamentului general FIA, la egalitate de puncte cu Titi Aur / Karoly Borbely si Manuel Mihalache / Sorin Colceriu.

Echipajul doreste sa multumeasca pe aceasta cale firmei Bayern Investcom, dealer Vodafone, precum si partenerilor de imagine Autobusiness si Hostvision si va invita sa ii urmariti evolutia la Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants, editia 2010.