Dan Gîrtofan susţinut de Alexandrion Grup Romania se clasează din nou pe podium obţinând locul III la Raliul Mureşean

Bucureşti – 6 Iunie 2010, Dan Gîrtofan, Dublul Campion Naţional, susţinut de Alexandrion Grup Romania a obţinut locul al treilea la Raliul din Târgu Mureş, cea de-a treia etapă a Campionatului de Raliuri al României. ”A fost un raliu foarte rapid, cu probe foarte diferite, speciale de viteză mare, probe care își schimbă configurația și aderența, de la asfalt foarte bun la asfalt foarte denivelat. Ne-am fi dorit un loc mai bun. Din păcate, nu am putut ține pasul cu mașinile Mitsubishi. Probele au fost de foarte mare viteză. Mașina noastră a funcționat perfect, nu am avut nicio problemă, dar pe proba lungă și pe cele de mare viteză suntem puțin lipsiți de puterea pe care o dezvoltă mașinile Mitsubishi. Una peste alta, un raliu de foarte, foarte mare viteză. Este un podium, sunt puncte acumulate, muțumim tuturor băieților, mecanicilor, cei care au pus la punct, perfect, mașina. Suntem în ritmul cel bun. De asemenea, mulțumesc celor care sunt alături de noi, partenerilor noștrii, și sper să fie și ei la fel de bucuroși ca noi.” a declarat Giri.

Raliul din Târgu Mureş s-a desfăşurat în perioada 4-6 Iunie 2010. Campionatul de Raliuri al României a început în 16 aprilie, prima etapă desfăşurându-se la Braşov iar cea de-a doua în Argeş. La întrecerea de pe Transfăgărăşan, pilotul Dan Gîrtofan a ocupat poziţia a doua.

Grație rezultatului de la Târgu Mureș, „Giri” și Miță au rămas în continuare pe podium, pe locul 3, la egalitate cu campionul en titre, Gergo Szabo, aflat pe 2: Cred că putem face o figură și mai frumoasă la următoarele etape. Miță a lucrat și a fost extraordinar și astăzi, chiar pe proba lungă nu mai avea voce. S-a regăsit însă destul de repede și a fost totul bine până la sfârșita mai declarat Dan Gîrtofan.

Ne-am bucurat foarte mult atunci când echipajul susţinut de Alexandrion Grup România s-a clasat pe podium în Argeş. Acum nu putem decât să-l felicităm încă o dată pe Giri pentru rezultatul obţinut la Târgu Mureş şi să-i urăm să o ţină tot aşa”, a declarat Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup România.

Campionatul are 8 etape desfăşurate în toată ţara. Următoarea etapă se va desfăşura la Cluj, în perioada 25-27 iunie. Dan Gîrtofan a obţinut până în prezent un punctaj de 43 de puncte.

Despre Alexandrion Grup România SRL

Alexandrion Grup, compania românească cu distribuţie internaţională este cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România. Printre produsele companiei se numără: Alexandrion, Brâncoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky şi alte 20 de mărci.

Pentru mai multe informații:

Ana Maria Guidea

PR&Media Relations Officer