Dementor Rally este Ready to Race în Raliul Sibiului

Echipajele Dan Tatoiu – Adrian Berghea, Eugen Bădina – Aurelian Bădina, Sidonia Tatoiu – Florin Hangu, într-un cuvânt Dementor Rally vor participa în acest weekend la Raliul Sibiului, prima etapă mixtă (macadm și asfalt) din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Uniți de pasiunea pentru motorsport, atât pe două cât și pe patru roți, cele trei echipaje și-au propus să capete experiență, având în vedere că fiecare are nevoie de acomodare. Dan Tatoiu este debutant în raliuri și a ales să facă primii pași în acest sport pe macadam, ținând cont de cei 20 de ani de motocross și enduro la care se adaugă și participări la competiții la nivel mondial în rally-raiduri. Adrian Berghea este un navigator cu experienţă atât în Campionatul Naţional de Raliuri, unde a devenit campion al României alături de piloţii Titi Aur și Dan Gârtofan (în sezoane consecutive), cât şi în Campionatul Mondial sau cel European. Cei doi însă au nevoie de acomodare și de aceea nu și-au propus decât să termine toate etapele de macadam din acest an și din 2011 să evolueze în întregul sezon.

Eugen Bădina și Aurelian Bădina revin în campionat după o pauză de trei etape, în cazul lui Eugen, și după aproximativ un an în ceea ce îl privește pe fratele său Aurelian. Dacă anul trecut cei doi au concurat cu un Subaru Impreza N11, la revenirea de la Sibiu au ales să facă o schimbare și să se bucure de o mașină care a făcut istorie în raliuri, Ford Escort MK2. Cu această mașină frații Bădina vor concura la grupa H, grupă pe care în ediția din 2009 a Raliului Sibiului au câștigat-o.

Un alt echipaj format dintr-un debutant și un navigator cu experiență este cel format din Sidonia Tatoiu și Florin Hangu. Cei doi vor rula ca forlighter în Raliul Sibiului dorindu-și să capete experiență ca echipă și ulterior, cel mai probabil în sezonul viitor, să îi vedem ca unul din echipajele care vor concura în campionat. Deși nu a participat la competiții pe patru roți, Sidonia nu este străină de sporturile cu motor impresionând chiar în urmă cu doi ani, când s-a clasat în top 10-ul Red Bull 1000 Trails, cel mai dificil raliu cu snowmobile din Europa.

În timpul Raliului Sibiului puteți afla timpii obținuți de membrii Dementor Rally pe facebook accesând Dementor Action Shop.

Pentru mai multe amănunte despre Raliul Sibiului accesați: www.raliulsibiului.ro

Credit foto: rally-art.ro

Renatta Stepanov

Media Relations Dementor –Your action shop