Alexandrion Grup România – partener al pilotului Dan Gîrtofan pentru alţi doi ani

Dan Gîrtofan (Giri) – câştigâtorul poziţiei a III-a în Campionatul de Raliuri Dunlop 2010, a prelungit contractul cu Alexandrion Grup România până la finalul sezonului 2012.

Dublul Campion Naţional şi co-pilotul său Miţă Lăzărescu s-au bucurat încă din 2010 de sprijinul Alexandrion Grup România.

Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup România a declarat : „În 2010, am avut un parteneriat de succes, Giri terminând pe locul 3 în clasamentul general; acesta este unul din motivele pentru care am dorit să ne prelungim colaborarea. Compania noastră a susţinut întotdeauna performanţa în orice domeniu – dar mai ales în cel sportiv. Vom continua să mergem pe această cale. Giri este un sportiv valoros şi sperăm ca şi anul acesta să ocupe un loc pe podium. Suntem alături de el şi îi urăm mult succes!

Dan Gîrtofan, Pilot : “Prelungirea contractului cu Alexandrion Grup România ne bucură foarte mult, mai ales că ne asigură stabilitatea cel puţin pentru următorii 2 ani, lucru deosebit de important pentru noi ca şi sportivi. Având alături un asemenea partener ne va permite în continuare să ne concentrăm exclusiv pe randament şi performanţă în etape. Începe un sezon în care sperăm să fim mai buni decât anul trecut pentru a onora încrederea şi susţinerea sponsorului nostru, Alexandrion. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile. Faptul că prima etapă se desfăşoară acasă este un semn de bun augur. Vom oferi tot ce avem mai bun pe durata întregului campionat, demonstrând încă o dată că suntem o echipă campioană.”

Campionatul de Raliuri al României Dunlop 2011 va lua startul pe 8 Aprilie 2011 la Braşov.  Campionatul are 9 etape desfăşurate în toată ţara.