Ne plac Raliurile ?

Pentru a afla cat de mult ne plac raliurile din România, care pilot este cel mai rapid, dar și care este cel mai spectaculos; pentru a afla care sunt aspectele care ne fac plăcere atunci când mergem la un raliu dar și care sunt acele lucruri care ne deranjează cel mai mult, vă invităm să completați acest chestionar pe parcursul întregii săptămâni 27 iunie – 3 iulie  2011.

 

La începutul săptămânii viitoare rezultatele sondajului vor fi publicate  iar raspunsurile fiecaruia dintre voi sunt  anonime. Cercetarea de față este parte a unui proiect de examen dar informațiile furnizate sunt de interes pentru toți cei care practică sau urmăresc acest sport cu pasiune.

 

Și pentru că acest sport este și pasiunea mea, Angela Stănescu, inițiatoarea acestui proiect, sunt nerăbdătoare să vă pun la dispoziție rezultatele cercetării în considerația că fiecare dintre noi poate contribui la promovarea și îmbunătățirea unor aspecte ale Campionatului Național de Raliuri. Vă invit, deci, din nou să votați pentru acest proiect și vă aștept cu sugestii și reclamații pe pagina de Facebook.


Vă mulțumesc!

 

COMPLETEAZA CHESTIONARUL

6 thoughts on “Ne plac Raliurile ?”

  1. lipseste masina din poza aia :))) …ce face toata lumea aia acolo ? :))

Comments are closed.