Noutati de la FRAS

 

In sedinta Consiliului Federal din data de 31 mai a.c., au fost luate mai multe hotarari, dupa cum urmeaza:

 

 

  • etapele Campionatului National de Rally Sprint vor fi incluse in cadrul etapelor din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop. Probele speciale de Rally Sprint se vor desfasura pe parcursul unei singure zi a raliului si pe o lungime de max 60 km .

 

  • au fost schimbate datele in care se vor desfasura doua etape duble din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011. Astfel, etapele de la Baia Mare programate initial in 01 – 02 octombrie se vor desfasura in perioada 20 – 21 august iar etapele de la Rasnov programate in 22 – 23 octombrie se vor desfasura in perioada 1- 2 octombrie a.c

 

  • a fost suspendata Licenta de Organizator a CS Savu Racing pe o perioada de 2 ani, la propunerea presedintelui Comisiei Nationale de Raliuri, ca urmare a situatiei create la Raliul Clujului prin incercarea CS Savu Racing de a organiza o etapa internationala fara acordul federatiei (art 5.4 ROF Comisiei de Raliuri). In plus, va fi sesizata Comisia de Disciplina pentru incalcarea de catre domnul Horatiu Savu a art. 7 pct. 5 lit. „b” din Statutul FRAS prin publicarea pe forumul Autorally a corespondentei (mailuri) dintre presedintele comisiei de raliuri – domnul Silviu Moraru si unii sportivi.

 

  • S-a luat decizia ca secretariatul competitiilor este obligat sa trimita rezultatele finale catre secretariatul FRAS, PR competitiei si site-urile agreate de catre federatie.

 

 

Ultima decizie de pe lista este una salutara, mai ales pentru fanii impatimiti ai competitiilor organizate sub egida Fras. Chiar daca aceasta nu este foarte clara si face referire doar la rezultatele finale, ne exprimam dorinta ca prin acelasi mecanism sa ajunga si rezultatele de pe probele speciale de la raliuri sau in urma desfasurarii manselor de la viteza in coasta in cel mai scurt timp posibil, chiar daca acestea sunt provizorii si noi le vom publica sub rezerva omologarii de catre FRAS in cadrul Consiliului Federal din martea imediat urmatoare.

 

 

sursa: Fras.ro

5 thoughts on “Noutati de la FRAS”

  1. Foarte tare… E bine ca cel mai tare raliu din tara va disparea, si odata cu el, si speranta ca sportivii romani sa participe vreodata la competitii sub egida FIA in Romania. Felicitari FRAS.

  2. Raliul Clujului va sta alaturi de cel al Timisoarei la mila onor federatiei. E timpul sa va treziti si sa declansati alegeri anticipate in FRAS pt ca pina la FIA mai sunt cel putin 4 ani daca nu mai multi. Felicitari FRAS si la mai FIA( mai e mult pina atunci)

  3. Nu se poate ….cata incompetenta,nonsens,smecherie,libidinosenie,prefecatorie,impostura,batranete(in sensul cel mai urat cu putinta),foame(de bani),lipsa de transparenta ….la un loc….atat…sunt foarte scarbosit….
    Ps :Cat de frumos era sa avem acolo un Domn in adevaratul sens al cuvantului acolo (vezi dl Baldescu….) si nu niste fripturisti ….

  4. Federatia este condusa de niste oameni incompetenti si sunt mult prea multe grupuri de interese. Cred ca motorsportul de la noi din tara este in declin total si pacat de oamenii care investesc in acest sport. Peste 10 ani cred ca asa zisele raliuri de 100 de km vor fii la fel tot fara FIA.

Comments are closed.