Suzuki Romania si Eneos anima competitia in CNR

Masini si conditii egale pentru pilotii unei noi cupe monomarca in cadrul Campionatului National de Raliuri! Pe scurt, despre asta este vorba. Cupele monomarca au fost si vor ramane intotdeauna cea mai buna pepiniera in orice ramura a motorsportului si, incepand cu acest sezon, in Romania vom avea o noua intrecere rezervata unui singur model, Cupa Suzuki Swift.

 

Suzuki a fost de-a lungul timpului un constructor prezent in sportul cu motor la cel mai inalt nivel. Modelele Suzuki si-au castigat categoriile la care au participat in numeroase discipline, cele mai renumite fiind in Campionatul Mondial de Raliuri si celebra cursa de viteza in coasta de la Pikes Peak. 2013 este un an norocos pentru fanii acestei marci pentru ca importatorul oficial in Romania a decis sa se implice serios in competitia cu cel mai ridicat nivel de combativitate si mediatizare din tara.

 

Modelul Suzuki Swift, echipat cu un motor aspirat de 1.6 l si 136cp a primit omologarea nationala de la Federatia Romana de Automobilism Sportiv si va fi asimilat grupei N, clasa 9. Suzuki Romania se alatura astfel altor importatori din Europa, precum cei din Spania sau Italia care organizeaza astfel de intreceri monomarca. 

 

La prima etapa, Raliul Brasovului, figureaza un singur echipaj inscris cu modelul 2012 de Suzuki Swift Sport, acesta fiind format din Sebastian Gioarsa si Raluca Magdas. Cupa Suzuki urmeaza sa inceapa de la a doua etapa, Timis Rally, insa mai multe detalii vom afla maine, dupa terminarea shakedown-ului de la Brasov. 

 

Noua nu ne ramane decat sa le uram Gaz Maxim!