Raliul Perla Harghitei ajunge in 2014 si la Miercurea Ciuc

Puternic sustinut de comunitatile locale, Raliul Perla Harghitei va ajunge anul acesta si la Miercurea Ciuc, resedinta judetului Harghita. Astfel, organizatorii ultimei etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop au pregatit fanilor din Miercurea Ciuc o intalnire cu echipajele care va avea loc miercuri, 24 septembrie, incepand cu ora 12:00, in parcarea din fata Consiliului Judetean Harghita.

Afis Raliul Perla Harghitei 2014

 

Chiar daca Odorheiu Secuiesc reprezinta cartierul general al Raliului Perla Harghitei si in 2014, in zona municipiului resedinta de judet, Miercurea Ciuc, sunt foarte multi fani ai motorsportului in general, si ai raliurilor in particular. Facand parte din campania de promovare a Raliului Perla Harghitei, intalnirea cu fanii de la Miercurea Ciuc se va bucura de o audienta generoasa, intalnirea fiind intens promovata in randul tinerilor.

 

Toti participantii de la editia de anul trecut a raliului au fost incantati de numarul foarte mare al spectatorilor prezenti pe marginea probelor speciale iar cei din Miercurea Ciuc au cea mai apropiata proba de oras, speciala Arpad Dietrich, la o distanta de doar 25 kilometri. Pentru 2014, ne-am propus sa atragem si mai multi spectatori din aceasta zona, asa ca de aici si ideea intalnirii cu fanii la ei acasa, in Miercurea Ciuc.a declarat Csaba Ferencz, organizatorul Raliului Perla Harghitei.

 

Tot miercuri 24 septembrie, insa de data aceasta la Odorheiu Secuiesc si cu incepere de la ora 19:00, la terminarea recunoasterilor de pe probele speciale, organizatorii Raliului Perla Harghitei au pregatit o surpriza si pentru reprezentantii mass-media: o confruntare cu pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop pe pista de bowling! Aceasta va avea loc la Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA care ofera un mediu rafinat si elegant perfect pentru o relaxare placuta, odihna si pentru distractie.

 

Spre deosebire de alte sporturi cu motor, unde accesul fanilor si al reprezentantilor presei este restrictionat in zona boxelor unde se fac reparatiile sau setarile masinilor de concurs, la raliuri zona parcului de service este deschisa publicului care poate interactiona liber cu pilotii sau copilotii din campionat. Ne-am dorit sa organizam aceasta partida amicala de bowling intre concurenti si ziaristi din dorinta de a populariza acest sport mai mult iar reprezentantii mass-media sa-i cunoasca pe sportivi si in alte ipostaze decat cele cu care s-au obisnuit pana acum.a mai adaugat Csaba Ferencz.     

 

Raliul Perla Harghitei 2014 este organizat de CS Maxx Racing, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita, Primaria Odorheiu Secuiesc, Consiliile Locale din Corund, Dealu, Varsag, Capalnita, Zetea si Vlahita si este sustinut de partenerii principali Perla Harghitei,  Seroussi, Amigo&Intercost, PBS, ING Service, Magdolna Impex, Septimia, Hotel Tarnava, Dancea si Asociatii si Color Metal, Scorpion Trans, Odorest, Pickup.ro, Aticream Comore, Automoso, Brother, Roseal, Uiet, Euro WC, L Design, Serendipity, R&R, Aramis.ro si are ca parteneri media Autorally.ro, Motorsportnews.ro, Szekelyhon.ro, Uh.ro, Revista Autoexpert, Presztizs Media, Rallyphoto.ro, Rallymax.ro, Rallymagazin.ro, Cityreklam.ro, Harghitanepe, Udvarhely Hirado, Prima Radio si Star Radio iar echipajele vor fi monitorizate de către echipa EVO GPS.