Marco Tempestini a fost cel mai rapid pilot la shakedownul Raliului Moldovei Pambac Bacau 2014

Marco Tempestini si Anton Avram au fost cel mai rapid echipaj la shakedown-ul premergator Raliului Moldovei Pambac Bacau 2014. Evoluand la bordul unui Ford Fiesta R5, echipajul Napoca Rally Academy a stabilit timpul referinta de 2:18,3 secunde la a sasea parcurgere a traseului de 2,75 kilometri din apropierea localitatii Lespezi pe care s-a desfasurat, joi 24 iulie, sesiunea oficiala de teste a raliului.

 

Locul secund a fost ocupat de Simone Tempestini, care alaturi de copilotul sau Dorin Pulpea concureaza pe un Peugeot 207 S2000 si care a fost mai lent cu doua secunde decat tatal sau, in timp ce pe locul al treilea s-au clasat Francois Delecour si Dominique Savignoni pe un Subaru Impreza de clasa 3, cei doi fiind castigatorii ultimelor doua editii ale Campionatului National de Raliuri Dunlop si liderii clasamentului general inainte de startul in Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014.

Marco Tempestini - Shakedown

Cel mai rapid echipaj cu 2 Roti Motrice a fost cel format din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu, care evolueaza pe un Citroen Ds3 R3 in fata propriilor fani iar al doilea rezultat al categoriei a fost stabilit de Florinel Tincescu si Iulian Nicolaescu, cei doi aflandu-se la primul contact cu noua lor masina Peugeot 208 R2.

 

Intre orele 16:00-19:00 au participat la shakedown concurentii de la clasele 9 si 11, cei mai buni timpi fiind stabiliti de Alex Mirea, Bogdan Barbu si Szabo Csongor, respectiv Sorin Badea si Romulus Preda.

 

Chiar daca ploaia nu si-a mai facut simtita prezenta in cursul zilei de joi, traseul shakedown-ului s-a dovedit a fi destul de inselator pentru cativa piloti, printre ei numarandu-se Francois Delecour, Razvan Trisnevschi, Alex Mirea si Sorin Badea, care au avut parte de mici iesiri in decor dar care nu-i vor impiedica sa ia startul.

Adi Raspopa - Shakedown

 

Incepand cu ora 20:30, toate cele 36 de echipaje care vor concura la editia 2014 a Raliului Moldovei Pambac Bacau 2014 au participat la startul festiv care s-a desfasurat in fata Hotelului Decebal din centrul Bacaului, festivitate care a fost urmata de concertul lui Radu Captari.

 

Vineri, 25 iulie, sunt programate primele trei probe, prima masina urmand sa ia startul in Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014 la ora 14:15 si la 14:42 pe speciala Moinesti 1. Dupa o vizita in parcul de service din Moinesti, incepand cu ora 17:23 este programata a doua parcurgere a aceleiasi speciale in lungime de 26,22 kilometri iar de la ora 19:06 atentia se va muta catre Onesti, acolo unde pe un circuit stradal in lungime de 1,6 kilometri se va desfasura superspeciala care va fi transmisa in direct pe postul de televiziune Dolce Sport.

 

Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, Consiliul Local Moinesti, Consiliul Local Onesti si Consiliul Local Bacau si este sustinut de principalii parteneri, companiile Pambac, Comfert, Popasul Trebes si Simba Invest.

 

shakebc final

StartVineri (1)

Inscrieri