Victorie in Cupa Dacia – Debutanti pentru Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON la Danube Delta Rally

Aflat la cea de-a doua participare intr-un raliu desfasurat pe macadam, Gabriel Laurentiu ENE a reusit sa obtina o noua victorie in Campionatul National de Raliuri. Danube Delta Rally a reprezentat totodata si cel de-al doilea start al pilotului bucurestean alaturi de experimentatul navigator Ciprian SOLOMON.

 

Dupa victoria obtinuta in etapa precedenta de la Arad, echipajul alcatuit din Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON a reusit sa urce din nou pe prima treapta a podiumului in clasamentul debutantilor din Cupa Dacia. La fel ca si in Raliul Aradului cei doi nu au fost lipsiti nici de aceasta data de peripetii, fiind la un pas de abandon din cauza cedarii pivotului de pe partea dreapta a masinii Dacia Logan.  

Gabriel Ene-Ciprian Solomon - Danube Delta Rally 2015

Am incheiat un raliu extrem de frumos si, mai mult decat atat, am obtinut inca o victorie in clasamentul debutantilor din Cupa Dacia. Danube Delta Rally este un raliu extraordinar si ma bucur ca am putut sa il parcurgem in totalitate, acesta fiind obiectivul nostru principal. Vrem sa acumulam cat mai multi kilometri impreuna si incet, incet, sa crestem ritmul. Se pare ca peripetiile sunt nelipsite pentru noi la fiecare raliu si de aceasta data un pivot buclucas era sa ne coste raliul, dar din fericire pentru noi acest lucru nu s-a intamplat. Iubesc macadamul din ce in ce mai mult, cu fiecare etapa pe care o parcurg, si abia astept Raliul Moldovei care are cateva probe spectaculoase in program. Pana atunci insa voi lua startul la sfasitul acestei saptamani la etapa de viteza in coasta de la Ranca.” declara Gabriel Laurentiu ENE.  

 

Ciprian SOLOMON si-a vazut visul cu ochii dupa ce la editiile anterioare nu a reusit sa treaca linia de sosire. “Se pare ca a treia oara intr-adevar este cu noroc. Sunt foarte fericit pentru faptul ca am reusit sa ajung impreuna cu Gabriel la finalul acestui raliu. Vad ca a devenit o obisnuinta ca peripetiile sa faca parte din programul nostru pentru ca nici de aceasta data nu am fost feriti de ele. In schimb cred ca am avut noroc ca bratul rotii dreapta fata a ramas blocat intr-o pozitie care ne-a permis sa ajungem la finalul probei si astfel am putut continua raliul, chiar daca am pierdut timp important. Evolutia lui Gabriel este evidenta si ritmul sau de pilotaj pe macadam a crescut simtitor. Multumim spectatorilor prezenti pe marginea probelor pentru sustinere si incurajari si ne vedem la Bacau.” concluziona Ciprian SOLOMON.

 

Campionatul National de Raliuri va poposi in perioada 25-27 iunie la Bacau, unde va avea loc Raliul Moldovei, reprezentand cea de-a patra etapa a sezonului.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.