Versiunea de competiții Sandero a fost prezentată la SAM 2015

Deși este pauză competițională, Cupa DACIA continuă să atragă atenția publicului larg și pasionaților de motorsport. Standul Federației Române de Automobilism Sportiv din cadrul Salonului Auto Moto 2015 a găzduit evenimentul de prezentare al noului model de competiții Sandero 0.9 TCe destinat Cupei DACIA, din cadrul Campionatului Național de Raliuri – Dunlop.

MIR_2943În fața vizitatorilor și a presei de specialitate prezentă la eveniment, George Grigorescu a dezvelit noul model Sandero 0.9 TCe pregătit pentru debutul în Cupa DACIA 2015 de către Mach 1 Sport-Management împreună cu partenerii Unior-Tepid, Oreca și Dmack.

 

George Grigorescu: „Noul Sandero 0.9 TCe, versiunea de cupă este dezvoltat pe baza experienței acumulate cu modelul Logan, prezent în Cupa DACIA încă de la debutul din 2007. Am căutat să obținem însă performanțe mai bune cu 10-15%, dar să păstrăm aceleași caracteristici de fiablitate și economie apreciate de toți sportivii care au concurat cu Logan. Sandero 0.9 TCe se înscrie în actuala tendință la nivel mondial de downsizing al motoarelor, fiind echipat cu cel mai modern motor din gama Dacia. Modelul a avut un prim test în regim de concurs ca mașină de deschidere la Tess Rally Brașov, încheind cei 221 km de probe speciale fără probleme. Debutul oficial în Cupa DACIA este prevăzut pentru a treia etapă Danube Delta Rally.

 MIR_2954

Sandero 0.9 TCe va mai parcurge cu George Grigorescu o serie de teste, fiind prezentă la etapa de deschidere, Trofeul Râșnov, a Campionatului Național de Viteză în Coastă-Dunlop, precum și la Arad Rally care va reprezenta și primul test pe macadam. Între timp urmează să primească și omologarea națională.

 

În 2015 Cupa DACIA are drept partener principal UNIOR și se bazează pe sprijinul partenerilor  tehnici: anvelope DMACK, ORECA, accesoriile marca PILOT.