Simone Tempestini, este Campionul National al Romaniei la Slalom Paralel

Simone Tempestini, Juniorul Napoca Rally Academy, a castigat primul titlu de campion din cariera, impunandu-se in clasamentul general al Campionatului National de Slalom Paralel, dupa ce a terminat pe locul trei ultima etapa, desfasurata la Sibiu sambata, 22 octombrie. Tanarul pilot al Napoca Rally Academy incheie astfel un sezon excelent in aceasta competitie in care, in sase etape, consemneaza  doua victorii, inca doua clasari pe podium (locul doi si locul trei) si un loc patru . « Am mers bine si in ultima etapa, am facut timpi buni, am terminat pe trei  si am castigat Campionatul . Tot sezonul a mers bine, am obtinut rezultate bune in cinci din cele sase etape desfasurate  si m-am simtit excelent, m-am distrat, a fost ceva deosebit! Sunt bucuros si de experienta pe care am acumulat-o pe Citroen C2 pe circuitul de la Sibiu in acest sezon. Sunt foarte fericit, este primul meu titlu de campion si acest rezultat cuantifica, practic, munca pe care am depus-o pe tot parcursul anului. Acest titlu imi demonstreaza ca am mers bine si ma incurajeaza pentru sezoanele viitoare. Vreau sa profit de acest prilej pentru a-i multumi in primul rand tatalui meu si in al doilea rand lui Danny si tuturor celor care m-au ajutat in acest sezon. Si in Campionatul National de Slalom Paralel si in Campionatul National de Raliuri », a declarat, fericit, Simone Tempestini, noul campion national la Slalom Paralel.

 

Si instructorul lui Simone in cadrul Napoca Rally Academy, Danny Ungur, este mandru de rezultatele obtinute in acest sezon de elevul sau : « Simone este un membru exponential al noii generatii de piloti din Romania. La doar 17 ani dovedeste o maturitate care le lipseste multor alti concurenti mai in varsta decat el. In acest sezon a aratat ca este rapid, dar, mai ales, a dovedit ca gandeste, ca reuseste sa-si stapaneasca elanul varstei, sa asculte si sa alerge inteligent, sa termine cursele. A avut evolutii excelente, atat in Campionatul National de Slalom Paralel, cat si in campionatul « mare », cel National de Raliuri « Dunlop » si, cel mai important, evolutiile sale au fost in crestere, a mers din ce in ce mai bine cu fiecare cursa. Cred ca Simone Tempestini va reprezenta o parte importanta din viitorul Napoca Rally Academy si al motorsportului romanesc, a spus, emotionat, Danny, la finalul ultimei etape din acest sezon a Campionatului National de Slalom Paralel.

 

Andi Hutanu

 

 

3 thoughts on “Simone Tempestini, este Campionul National al Romaniei la Slalom Paralel”

  1. este evident ca,prin contributia lor, acest foarte folositor sport se va dezvolta.felicitari micului Tempestini si celorlalti juniori merituosi.

Comments are closed.