EvL Drift Team si-a facut debutul la SAM 2015

Unde-s doi puterea creste. Asa zice o vorba din folclor si unde mai pui la socoteala faptul ca sunt doi care poarta acelasi nume, adica Radu. Deci avem doi Radu si mai aruncam in ecuatie si doua masini ale aceluiasi constructor, in speta BMW. Rezultatul nu poate fi decat unul pe masura, iar cifrele sunt spectaculoase. 1000cp+ dezvolta gradina zoologica pe care cei doi Radu o au in grija. Nu e mare. O pisica si un urs. In schimb sunt niste bestii. Pisica, cum este cunoscut in argoul pasionatilor auto vestitul BMW E36, este pilotata de Radu Vaduva un tanar de 28 ani si dezvolta daca este cazul 930 cp. Radu V s-a apucat de drift relativ tarziu fata de coechiperul sau si prima sa experienta s-a intamplat in martie anul trecut. 

Radu Vaduva si Radu Moise
Radu Vaduva si Radu Moise

 

Pe al doilea Radu multi dintre cei care iubesc sportul cu motor si in general masinile diferite fata de cele stock, il cunosc foarte bine sub pseudonimul Santos. Radu Moise in varsta de 26 de ani a inceput sa cocheteze cu driftul inca din 2009, insa niciodata la nivelul pregatirii din punct de vedere tehnic cum o va face in acest an. Cel de-al doilea animal din versiunea gradinii zoologice a echipei EvL Drift Team, respectiv ursuletul (BMW E30) care dezvolta 400cp, va fi strunit de Radu M.

Radu Vaduva si Radu Moise (2)

O mica portie din ceea ce vor arata Radu & Radu in acest an a putut fi observata in cadrul Salonului Auto Moto din Bucuresti, unde cei doi au efectuat cateva demonstratii. 

 

Si pentru ca motorsportul este un sport extrem de costisitor existenta EvL Drift Team nu ar fi fost posibila fara sprijinul unor parteneri puternici precum: Syron Tires, www.super-jante.ro, Eibach Springs, CustomTuning.ro, AutoGarage, www.czr.ro, ER Customs.  

 

R&R ne-au promis evolutii spectaculoase in Campionatul National de Drift in acest sezon si multe surprize pentru fanii lor cum ar fi concursuri, articole promotionale si multe filmulete din cadrul evenimentelor unde vor participa.

 

Pana atunci ii gasiti pe facebook la pagina EvL – Drift Team