Gala premiilor GTT Drift Series la prima editie

Sambata 10 decembrie intreg motorsportul romanesc, precum si protagonistii acestuia au sarbatorit un an plin de emotii, bucurii si realizari.  

 

Brasovul a fost din nou inima driftului de la noi din tara gazduind in premiera o gala dedicata acestui sport. Gabriel Onofrei presedintele Asociatiei Romane de Drift, alaturi de colaboratorii sai Florin Hangu si Adrian Tescan au gazduit in cadrul Sergiana S Center pilotii si oamenii implicati in acest an in campionatul national de drift. Au fost premiati ocupantii primelor trei locuri din campionat, cel mai tanar pilot de drift Iulian “Jumi” Jumuga, parteneri media si cel mai bun fotograf al campionatului Catalin Oprea.

 

Intregul eveniment s-a desfasurat sub aspectul unei atmosfere familiale, insa s-au discutat si lucruri importante in ceea ce priveste regulamentul tehnic si sezonul 2012. Astfel, cele sase etape propuse de Gabriel Onofrei pentru sezonul competitional 2012 urmeaza a avea loc in Poiana Brasov, Suceava, Bucuresti, Brasov – Prejmer, Constanta si posibil Bacau.

 

Ce a lipsit evenimentului a fost un demo show unde cu siguranta pilotii ar fi incantat spectatorii, insa poate anul viitor va aparea si acest format in cadrul galei de premiere a campionilor sezonului 2012. 

 

Credit Foto: Catalin Oprea

 

 [nggallery id=245]