Invitatie la KOE Drift Prejmer 2011 – Video

Intram in normalitate? Ei bine se pare ca da, cel putin asa ne demonstreaza Asociatia Romana de Drift si GTT Racing Club care vor organiza pentru prima oara in tara noastra un eveniment international asa cum se cuvine, pe un circuit dedicat competiilor de motorsport.

 

Noul circuit de la Prejmer finalizat cu doar cateva luni inainte de acest eveniment, va fi gazda celei de-a V-a etape din campionatul national GTT Drift series si celei de-a VI-a etape a campionatului european de drift King of Europe. Peste 50 de piloti din intreaga Europa isi vor da intalnire la Brasov la sfarsitul acestei saptamani, iar organizatorii, in frunte cu Gabriel Onofrei, promit publicului spectator un show de zile mari. Tonul spectacolului il va da parada de vineri 16 septembrie, atunci cand toti participantii vor forma o coloana cu plecare din Prejmer catre centrul Brasovului, acolo unde va avea loc ceremonia oficiala de deschidere a evenimentului.

 

Astazi va lansam invitatia de a fi alaturi si de a-i sustine pe pilotii romani care se vor alinia la startul etapei internationale. Cum s-au pregatit ei pentru aceasta runda din KOE Drift, aflati chiar de la ei in videoclipul de mai jos.   

 

 

4 thoughts on “Invitatie la KOE Drift Prejmer 2011 – Video”

  1. Frumos,….dar de ce nu se face publicitate inainte de eveniment,…si cu specificarea clara a locului unde se tine pentru identificare exacta. In rest,…se afla de toate evenimentele ….dupa…..EXCELENTA PUBLICITATE …..inainte de evenimente…

    1. Pai inclusiv acest filmulet a fost postat inainte de evenimentul de la BV, iar daca va uitati in sectiunea drift exista articolul intitulat "Drift in fata Palatului Parlamentului" aparut in data de 1 august, unde exista inclusiv afisul evenimentului cu locatie si date.

  2. Bravo Organizatorilor!!!! A fost cea mai reusita competie sportiva de drift organizată in romania de pana acum!!!
    Hai ca ne apropiem asa incet, incet cu cele de afara!

Comments are closed.