Tyler McQuarrie prima victorie la Las Vegas

Runda a 5-a “After Dark” desfasurata la Las Vegas Motor Speedway a reusit sa aduca pe circuit un pic din stralucirea si atmosfera orasului luminii. Spectatorii prezenti pe parcursul weekend-ului pe circuit au avut parte pe langa competitia de drift si de demonstratii cu Monster Truck, curse de drag, show si expozitie de masini tunate, cam tot ce isi putea dori un fan al fenomenului auto.

Batalia finala s-a dat intre Tyler McQuarrie pe Nissan 350z si Daijiro Yoshihara, deja un obisnuit al podiumurilor, cu al sau Nissan Silvia S13, insa problemele mecanice l-au fortat pe Daijiro sa se retraga din competitie lasandu-i deschisa calea spre victorie lui McQuarrie. Acesta se afla in fata primei victorii din cariera, victorie care l-a promovat in clasamentul general provizoriu pe locul 9 in acest sezon.

“Masina s-a comportat impecabil pe parcursul testelor si al calificarilor. A fost un eveniment unde am simtit ca totul merge bine. Sa castig pentru prima data in cariera aici in Las Vegas imi da un sentiment extraordinar.” a declarat Tyler McQuarrie.

Locul trei i-a revenit unui alt pilot consacrat care nu a ratat niciun podium in acest an Vaughn Gittin Jr., un loc trei care i-a intarit pozitia de lider in clasamentul general.

Clasamentul general dupa cele 5 runde se prezinta astfel:

1. Vaughn Gittin Jr. 439 pct

2. Daijiro Yoshihara 417 pct

3. Tanner Foust 386 pct

4. Ryan Tuerck 361 pct

5. Darren McNamara 342 pct

Urmatoarea etapa va avea loc in perioada 10-11 septembrie intitulata “Point of Impact” si va fi ultimul eveniment inainte de batalia pentru titlu, marea finala.