Alain Prost va participa la Race of Champions (ROC)

Legenda din Formula 1, Alain Prost isi va face debutul anul acesta in Race of Champions. Prost, care a castigat 51 de curse si 4 titluri de campion mondial in F1, se va numara printre vedetele care-si vor face aparitia pe arena Dusseldorf Esprit din Germania, eveniment ce va avea loc in Noiembrie.

Race of Champions este competitia anuala ce are loc la sfarsitul evenimentelor automobilisice, reunind cei mai buni piloti din diferite discipline,  acestia duelandu-se in masini identice. Printre starurile deja confirmate la acest eveniment se numara Sebastien Vettel si Michael Schumacher.

“Sunt foarte bucuros ca pot lua parte in sfarsit la Race of Champions” a afirmat Prost. “In trecut, data de desfasurare a evenimentului s-a suprapus cu alte competitii, dar in acest an voi putea sa particip. Imi va face o placere deosebita sa pot concura cu marii piloti din diferite discipline automobilistice, dar si din generatii diferite. Astept cu nerabdare aceasta competitie” a concluzionat Prost.

Prost a obtinut cele 4 titluri de campion mondial in F1, in anii ’80 si ’90. Recent acesta a participat la Andros Trophy, campionatul pe gheata, desfasurandu-se in Franta, tara sa natala. Avand 2 titluri in aceasta competitie, pilotul in varsta de 55 de ani continua sa dovedeasca ca inca nu si-a pierdut ritmul alert, care i-a adus atata succes in F1.

Editia 2010 a Race of Champions va avea loc intre 27 si 28 noiembrie.

Foto: sobrecoches.com

One thought on “Alain Prost va participa la Race of Champions (ROC)”

  1. O veste foarte frumoasa. Nu mi-ar displace sa il invinga pe Schumacher. 🙂

Comments are closed.