Fiu de medic accidenteaza trei persoane cu masina proprie, intrand pe pista in timpul cursei de motociclism viteza de la Caransebes

Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, accidenteaza trei persoane ruland neautorizat cu un Alfa Romeo pe aeroportul de la Caranasebes in timpul desfasurarii unei etape de motociclism viteza

Ungur Cristian, fiul cunoscutului doctor Ungur din Caransebes,judetul Caras Severin  a intrat neautorizat pe pista aeroportului Caransebes in timplul desfasurarii etapei doi a Campionatului National de Viteza pe Aeroport.

Observand ca pe pista a patruns masina marca Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul CS 23 CRI, directorul de concurs a oprit startul copiiilor de la clasa Juniori 2 si a solicitat scoaterea masinii de pe pista. Conducand masina inmatriculata pe numele sau, Ungur Cristian a facut un tur de pista pe contrasens si desi i s-a semnalizat sa opreasca a accelerat si a trecut printr copiii opriti in grila de start cu peste 100 km/h.

Ungur Cristian a accelerat inca 1oo de metri dupa care a intrat in public accidentand 3 persoane, dintre care 2 grav.  Unul dintre accidentati este tanarul pilot Cazacu Catalin de la Taifun Racing, campion national la motociclism.

Continuandu-si “cursa”, Ungur Cristian a iesit din aeoport ruland cu viteza spre Muntele Mic. Sportivii au plecat in urmarirea sa cu masini si motociclete. Primarul din Valiug a avut o tentativa de a-l opri pe Cristian cu un microbus Mercedes pus de-a lungul drumului, pe care tanarul l-a tamponat.

Ungur s-a intors spre oras, insotit de “copilotul” sau, refugiindu-se in sediul Politiei Municipiului Caransebes. Sportivii au fost opriti in afara sediului de cadrele de politie, in timp ce Ungur Cristian ameninta ca ii omoara.

Ungur Cristian si motociclistii implicati in urmarire au fost dusi la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe biologice. Ungur Cristian a refuzat proba etilotest.

Marc Sandu – FRM