Hanninen ingrijorat de concurenta locala

Pilotul echipei Skoda Motorsport, Juho Hanninen a afirmat ca pilotii locali  din Argentina pot pune mari probleme saptamana aceasta  cand debuteaza a treia proba din Intercontinental Rally Challenge.

Juho Hanninen, urmaritorul lui Guy Wilks in IRC, a afirmat ca ii va fi foarte greu sa reuseasca repetarea performantei din Brazilia, unde a reusit o clasare pe podium.

“Imi place acest raliu foarte mult dar nu va fi usor din cauza pilotilor locali de grupa N care vor fi foarte puternici” a afirmat Hannien. “Noi vom fi pregatiti si gata de actiune, dar probele nisipoase nu vor fi benefice pentru masina, pentru ca noi nu  avem cuplul pe care il au masinile turbo de grupa N. Ca rezultat, trebuie sa avem grija cum vom conduce masina si sa mentinem viteza, altfel vom pierde mult timp” a afirmat finlandezul.

“Intotdeauna este o atmosfera fantastica pe acest raliu cu toti fanii in jur, sunt foarte nerabdator sa pilotez la acest raliu si vreau sa vad cum se va descurca Nasser Al-Attiyah cu Skoda sa. Cred ca putem sa fim foarte puternici”. a concluzionat Hanninen.