Trelles revine in Intercontinental Rally Challenge

Gustavo Trelles a explicat cum a profitat de weekend-ul trecut in Argentina, a treia etapa din Intercontinental Rally Challenge, pentru a porni in primul sau raliu important dupa aproape un deceniu.

Trelles, un participant constant in evenimentele sportive din intreaga lume, a participat ultima oara la un raliu in 2002 in Argentina, dar nereusind sa termine acest eveniment.

Pilotul in varsta de 54 de ani din Uruguay, a revenit in acest an, pilotand din nou, raliul Argentinei find primul sau mare eveniment.

“Am crezut ca nu voi mai participa niciodata, dar o data intrat in acest sport iti ramane mereu in inima” a afirmat acesta. “Dupa retragerea mea acum 8 ani de zile, nu am reusit nici sa ma uit la un raliu, dar cu siguranta sunt bucuros sa revin in competitie” a afirmat Trelles.

Dupa ce a fost incetinit de franele Mitsubishi-ului Lancer, Trelles se afla intr-o pozitie aproape de primii 10 clasati, dar o piatra pe ultima proba speciala a distrus directia masinii.

Trelles are in gand si o participare la raliul Açores, care va avea loc intre 15 si 17 iulie si este a saptea runda din Intercontinental Rally Challenge.