Visoiu a castigat prima etapa din WSK World Series

Vineri, la Portimao, in calificarile primei etape a WSK World Series, Robert Visoiu ocupa locul secund la clasa KF3, romanul devansandu-l si pe castigatorul de anul trecut al WSK European Series, Max Verstappen, intr-un clasament care-l avea in frunte pe un alt pilot de la Morsicani Racing, Damiano Fioravanti.

Robert Visoiu a confirmat si vineri ca este intr-o forma excelenta. Si daca Max Verstappen a dominat cele 3 manse calificative, el a fost insotit pe prima linie a grilei de start a pre-finalei, de Visoiu. Pilotul nostru a obtinut al treilea timp in prima mansa, apoi pe cel de-al cincilea, pentru ca in ultima sesiune sa fie al doilea.

Sambata, in prefinala, Robert s-a clasat doar al cincilea, fiind devansat de Verstappen, Fioravanti, Sorensen si Hiltbrand Aguilar, dar a sosit la numai 4.155 de invingator. In finala, romanul a mers excelent si l-a invins, la capatul celor 13 tururi, pe Verstappen, terminand cu un avans de 0.181. Locul 3 i-a revenit lui Fioravanti, sosit cu o intarziere de 0.492. Visoiu a castigat competitia, cu 63 de puncte (8 pre-finala, 45 finala si 10 bonus), urmat de Verstappen– 60 si Fioravanti– 45.

World_Series_2010_Portimao_Class_KF3

World_Series_2010_Portimao_Finale_KF3

httpv://www.youtube.com/watch?v=NRGH5Jju0qY