Dan Magos il sprijina in totalitate pe Norris Mageanu

Candidatul la functia de presedinte al FRAS, Dan Magos, ne-a transmis in decursul zilei de ieri, 18 februarie, un e-mail pe adresa redactiei. Astazi il puteti regasi integral in cele ce urmeaza:

Dan Magos

Stimati colegi,

 

Multi m-au intrebat de ce vreau sa candidez la sefia FRAS. Altii au afirmat ca aceasta candidatura este neserioasa(Alexandru Pitigoi te respect ca membru fondator, dar daca te bucuri pentru democratia de acum, bucura-te si pentru mine) chiar daca eu am fost printre putinii care au respectat regulile jocului. Altii au spus ca sunt baiat bun dar conducerea FRAS este un lucru peste puterile mele. Raspunsul meu este unul scurt si fara echivoc: am vrut sa candidez la conducerea FRAS pentru a scoate in evidenta o gramada de neajunsuri si lucruri urate intamplate de-a lungul anilor. Pentru a avea ocazia sa spun si sa fiu ascultat cat de prost au mers lucrurile in ultimii ani. Asa cum am prezentat in toate iesirile mele publice, FRAS, prin presedintele actual, a reusit sa creeze un conflict perpetuu. Toate aceste lucruri nu aveau ecou in randul vostru daca veneau pur si simplu din partea unui membru oarecare al FRAS.

 

Dragi colegi, in primul rand doresc sa va multumesc pentru cuvintele frumoase spuse despre ideile si propunerile mele. Ma bucur ca mesajele mele au fost intelese exact in spiritul si continutul lor. Singurul dintre candidatii la functia de presedinte al FRAS care a reactionat la strategia mea a fost NORRIS MAGEANU. A inteles si a aderat la ideile mele. In consecinta, consider ca “misiunea” mea s-a incheiat si din acest moment ramane un candidat la functia de presedinte FRAS impotriva a doua “echipe”. Judecati fiecare cu atentie, cantariti candidaturile si apoi votati! Si sper ca renuntarea mea de acum sa aduca schimbarea spre bine de sambata! Avem nevoie de un suflu nou si singura schimbare adevarata, proaspata, potentatoare este reprezentata de Norris Mageanu. Si pentru a evita orice speculatie vreau sa consfintesc hotararea mea prin faptul ca eu nu CANDIDEZ la nici o alta functie, dar il voi ajuta pe Norris cu orice va avea nevoie.

 

ASADAR SPRIJIN TOTAL PENTRU NORRIS MAGEANU.

 

Dan Magos.