Honda Accord te trimite vara aceasta în vacanţă

Honda Trading România te trimite în vacanţă, la volanul unui elegant Accord. În vara aceasta, cei care aleg să  achiziţioneze un automobil Honda Accord beneficiază, pe lângă calitatea tradiţională şi preţurile speciale, de o ofertă avantajoasă, pentru a se putea bucura din plin de vacanţa de vară. Campania încearcă să îşi surprindă consumatorii cu o ofertă extraordinară: la fiecare Accord achiziţionat, Honda oferă un voucher de vacanţă în valoare de 1 000 EUR ce
poate fi utilizat pentu a pleca într-o excursie de vis, spre orice destinaţie dorită, oricând pe tot parcursul anului 2010.

Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Manager Honda Trading România declară: “Honda Trading România este permanent alături de clienţii săi prin oferte adaptate la condiţiile pieţei. De aceea, Honda păstrează tendinţa de a oferi clienţilor beneficii clare, perfect croite pe nevoile acestora. Ne gândim la clienţii care doresc în această perioadă să plece în vacanţă şi dorim să le oferim, ca de obicei, o experienţă cât mai placută, care să completeze bucuria achiziţiei unui model Honda .”

Astfel, cei care vor să petreacă o vacanţă extraordinară, eventual chiar la volanul noii Honda Accord, trebuie să ajungă la cel mai apropiat dealer Honda, sau să se înscrie online pe www.hondatrading.ro pentru un drive-test şi vor primi automat un voucher de vacanţă pe care să îl utilizeze chiar din momentul achiziţionării automobilului. Voucherul de vacanţă este valabil prin toate filialele agenţiei de turism Paralela 45; promoţia se desfăşoară până la 30 iunie 2010, în limita stocului disponibil. Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea în septembrie 2006.

www.hondatrading.ro

Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii, cu o preocupare constantă faţă de mediul înconjurător. Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşeşte bucuria cu oamenii din toată lumea.