Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster

Duster „Prestige” este seria limitată pe care Dacia o lansează pentru modelul cu cea mai accentuată creştere a vânzărilor. Noua ediţie specială Duster mizează pe design şi poate fi comandată începând cu această lună.

 

Seria limitată „Prestige” accentuează trăsăturile dinamice şi sportive ale modelului prin pachetul Look* vizibil la exterior,  în timp ce pachetul „Cuir” ** (Piele) aduce un plus de eleganţă la interior. Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB. La nivelul siguranţei, în afara echipamentelor ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) în serie, Duster „Prestige” este dotat şi cu airbag-uri pentru şofer şi pasager şi două airbag-uri laterale faţă. Nu lipsesc din această configuraţie aerul condiţionat şi computerul de bord.

 

Noua serie limitată este disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi diesel, la preţuri foarte avantajoase. Acestea sunt cuprinse între 13 900 euro  (TVA inclus) pentru varianta pe benzină 1,6 16 V 105 CP 4×2 şi 17 600 euro (TVA inclus) pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4×4. Clienţii pot opta şi pentru alte echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni / 100 000 km sau 24 luni / 100 000 km). Toate culorile prezente în gama Duster sunt disponibile şi pe seria limitată „Prestige”.

 

Dacia Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuală. De la momentul lansării sale în aprilie 2010, vânzările Duster au crescut în mod constant, în special pe pieţele externe, ajungând la peste 160 000 de unităţi în cursul anului 2011.



* Pack Look include: oglinzi retrovizoare exterioare, bare de pavilion longitudinale, scut de protecţie faţă/spate, protecţie praguri, toate cu aspect crom satinat, jante de aluminiu 16″, geamuri uşi spate, geamuri custode şi lunetă cu tentă fumurie

 

**Pack Piele presupune tapiţerie din piele/tep (tapiţerie din piele naturală, disponibilă pe partea centrală a scaunului, şi piele ecologică), volan şi ornament schimbător de viteze îmbrăcate în piele