Octavian Popa si Mihaela Beldie au câstigat Raliul Câmpulungului

Duminica aceasta a debutat Campionatul National de Rally Sprint al României. cu Raliul Câmpulungului 2010, eveniment organizat sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv în preambulul Zilelor Municipiului Câmpulung Muscel. Echipajul format, în premiera în aceasta formula, din Octavian Popa si Mihaela Beldie, care a concurat pe un Mitsubishi Evo IX, a fost câstigatorul Raliului Câmpulungului 2010. În premiera, s-a alergat în viteza, la întoarcere pe Proba Speciala Strâmtu. În ciuda faptului ca vremea nu a fost tocmai favorabila, pe Speciala de la Bughita alergându-se pe ploaie, spectacolul a fost total.

12 echipaje s-au înscris, în final, la startul concursului. Trei dintre ele nu au reusit sa termine cursa. Bogdan Talmasan – Marcus Andreoiu, Valentin Popa – Traian Pavel si Cristian Ciobotea – Dan Dobre au fost nevoisi sa abandoneze din motive tehnice.
Pe locul doi la general a terminat echipajul format din Viorel Ivan – Gheorghe Dumitru, care a pilotat agresiv si eficient, reusind, pe o Dacia Logan, sa învinga echipaje care au concurat pe masini mult mai puternice. Pe locul trei a terminat echipajul format din Dorin Banciu si Gabriel Covaci, care a concurat pe Toyota Celica GT4.

La supersipeciala din centrul municipiului Câmpulung, pentru care a fost  amenajat un traseu special, extrem de tehnic, Dorin Banciu si Gabriel Covaci, Mihaela Beldie si musceleanul Viorel Ivan au oferit publicului un spectacol extrem de atractiv. În ciuda ploii torentiale, muscelenii nu au parasit Rally Show-ul, asteptând prestatia pitesteanului Vali Porcisteanu, care nu le-a înselat deloc asteptarile, ridicând publicul în aer cu demonstratiile sale tehnice. La demonstratie au participat si copiii de la Clubul Elevilor Rucar, sectia carting, condusa de profesorul Marian Vlad. La Rally Show a asistat si actorul si senatorul Mircea Diaconu. Printre cei care au înmânat premiile câstigatorilor s-au numarat prefectul judetului Arges, Gheorghe Davidescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Arges, Florin Tecau, si viceprimarul municipiului Câmpulung, Liviu Târoiu.

Rezultate finale :

Final Open

Final Licente RallySprint

Final Grupa N

Final Grupa H

Final Clasa N2

Final 2 Roti Motrice

Final Juniori

[nggallery id=38]