Pirelli furnizeaza pneurile pentru MINI Challenge

Pe langa programul din Formula 1, Pirelli isi face timp si pentru competitii de o mai mica anvergura. Din acest an compania italiana devine furnizorul de pneuri pentru competitia MINI Challenge, ce se desfasoara pe circuitele din Marea Britanie. Joi 16 februarie, ziaristii au putut experimenta senzatiile traite de pilotii acestei competitii ce se va desfasura in acest an pe parcursul a sapte etape.

In acest an circuitul de la Brands Hatch a fost gazda zilei dedicata presei, iar pentru piloti a fost prima ocazie de a lua contact cu noile anvelope Pirelli atat cele pentru ploaie cat si cele pentru uscat datorita conditiilor meteo de pe parcursul zilei. 

 

Carl Naylor, managerul UK Pirelli Motorsport, declara: “Suntem foarte incantati sa ii primim pe cei de la MINI in familia noastra. Modelele MINI au reprezentat intotdeauna o parte importanta a scenei automobilistice din Marea Britanie si aceast campionat relativ nou, reprezinta un plus important pentru portofoliul nostru. Cu ocazia zilei dedicata presei de la Brands Hatch pilotii au avut ocazia sa testeze pentru prima oara noile anvelope ce vor fi disponibile in acest an.”