Shadows Racing Team cel mai bun club prezent la GLL Tuning Show 2011

In luna iulie a avut loc la Sibiu cea de-a doua editie a GLL Tuning Show. Si in acest an clubul Shadows Racing Team a fost din nou prezent in cadrul acestui eveniment cu 7 masini si 4 motociclete,  ocupand cel mai mare spatiu din cadrul salonului.

Dupa o prima zi in care ploaia si-a facut aparitia cauzand multe batai de cap organizatorilor si participantilor, a urmat o noua zi plina de soare si nenumarate surprize. Shadows Racing Team au au oferit vizitatorilor un spectacol de sunet, lumini si efecte pirotehnice, smulgand un sir lung de aplauze din partea vizitatorilor care le-au trecut pragul pe parcursul celor doua zile.

 

Standul a fost vizitat in cea de-a doua zi si de invitatul surpriza, Daniela Crudu care a raspuns afirmativ la invitatia organizatorilor si a petrecut doua zile alaturi de pasionatii tuning-ului la Sibiu. Clubul Shadows Racing Teama a gazduit-o pe Daniela in cea de-a doua zi a salonului, unde invitata s-a bucurat de primirea calduroasa a gazdelor. 

 

Eforturile depuse de membrii clubului Shadows Racing Team nu au ramas neraspaltite, acestia obtinand titlul de cel “Best Club From The Show”.   

 

7 premii au reusit sa stranga in total membrii clubului dupa cum urmeaza:

Best Club From The Show: Dragos “Diablo” – Seat Leon Cupra WTCC Edition, Dragos “GOS” – Seat Leon 1.8t, George “GYY” – Kia Sportage,Cristi – Dacia Logan, Dexter – Hummer H3, Lexu – Seat Leon FR, Liviu Golf 5,Grasu – Suzuki GSXR 600 K3, Valentin “VKU” – Honda CBR RR 600, Marius – Suzuki GSXR K7, George – Yamaha R1.

Best Car Of The Show: Dragos “Diablo” – Seat Leon Cupra WTCC Edition

Best Interior Setup: locul 1 Dragos “GOS” – Seat Leon 1.8t

Best Autohtona locul 3 Cristi-  Dacia Logan

Sound SQ Pasionati locul 2 Dragos “Diablo”  – Seat Leon Cupra WTCC Edition,

Sound SQ Pasionati locul 3 George “GYY” – Kia Sportage

Sound SQ Amatori locul 3 Cristi – Dacia Logan

Premiul “Best Club From The Show” dorim sa il dedicam colegului nostru Costy RR plecat mult prea devreme dintre noi.

 

Pe aceasta cale Shadows Racing Team doreste sa multumeasca tuturor celor care sunt alaturi si au facut posibila participarea la acest eveniment si sa le multumeasca ajutorul acordat:

GLL Sibiu, Relco Tuning, Simi (echipa de asistenta), Radu Kiki, Trafy, Fetelor si tuturor colegilor de club care si-au pus umarul la organizarea deplasarii

 

 [nggallery id=199]

4 thoughts on “Shadows Racing Team cel mai bun club prezent la GLL Tuning Show 2011”

  1. Multumim motorsportnews.ro pt articol si ne bucuram ca suntem in atentia dumneavoastra.Felicitari pt tot ce faceti pt miscarea auto din Romania.

  2. "In luna iulie a avut loc la Sibiu a avut loc cea de-a doua editie a GLL Tuning Show"… data viitoare poate baiatul de la motorsportnews o sa fie mai atent!

    FELICITARI SHADOWS RACING TEAM!

Comments are closed.