David Coulthard se retrage din DTM

Cursa de la Hockenheim care va avea loc duminica 21 octombrie va reprezenta pentru scotianul David Coulthard ultima sa cursa din DTM. Fostul pilot de Formula 1 va pune punct astfel aventurii in Campionatul German de Turisme dupa trei sezoane si 33 de curse.

Coulthard se va dedica rolului de comentator al curselor de formula 1 pentru postul de televiziune BBC asa cum o face din 2009 si va ramane ambasador al marcii Mercedes-AMG rol pe care il indeplineste cu succes din 2011.

 

Astept cu nerabdare ultima cursa a unui sezon foarte captivant. Acest weekend va reprezenta pentru mine oportunitatea de a concura la nivel inalt pentru ca dupa aceasta cursa ma voi dedica afacerilor personale si bineinteles familiei. Voi continua sa fac parte din familia Mercedes prin rolul de ambasador al brand-ului AMG. Vreau sa multumesc in primul rand lui Norbert Haug si echipei Mercedes Motorsport pentru oportunitatea acordata, sponsorilor si fanilor. M-am simtit foarte bine in acesti trei ani si le doresc succes organizatorilor si participantilor in acest campionat si le urez succes in continuare.” era declaratia lui David Coulthard inainte de ultima sa participare in DTM.