Michael Schumacher va testa pentru Mercedes-Benz in DTM

Multiplul campion din F1 Michael Schumacher va testa noul model al celor de la Mercedes-Benz pentru sezonul 2012 din DTM. Norbert Haug directorul Mercedes-Benz motorsport a confirmat ca un loc pentru Michael in DTM ar putea fi luat in considerare atunci cand “Michael nu va mai dori sa concureze in Formula1.”    

 

Anul 2012 va fi anul coupe-urilor in DTM, cei trei constructori implicati anuntand deja prezenta noilor modele in acest campionat. Tonul a fost dat de BMW ce va alinia 6 masini in noul sezon, acestia fiind urmati de Audi care au anuntat modelul A5 pentru 2012. Cei de la Mercedes-Benz desi nu au anuntat inca oficial pregatesc si ei un model coupe, avand ca baza de plecare probabil noul model 2012 C63 AMG Black Series Coupe,  Norbert Haug declarand: “La un moment dat Michael va testa cu siguranta noul nostru coupe pentru 2012.

 

Schimbari vor fi de asemenea si in randul pilotilor, datorita intrarii in campionat a celor de la BMW, care in afara de cei doi piloti anuntati oficial Andy Priaulx si Augusto Farfus se pare ca se afla in tratative cu canadianul Bruno Spengler pilot in DTM la Mercedes-Benz din 2005 in prezent lider al campionatului german de turisme. Intr-un interviu acordat pentru publicatia Autosport, Spengler nu a negat insa nici nu a confirmat acest lucru.